Ukraina:

Tanja ja Argo tõste oleks võinud ära jääda, oleks võinud äkki hoopis mingi ratas laval olla. Ehk järgmisel aastal?

Valgevene:

Kivirähk: Omal ajal ei teadnudki, mis on juustukook. Teadsin, mis on juustuvõileib..

Aserbaidžaan:

Siin on jälle mingi tsirkus. Winny Puhhi poistel oli ka trapets.

Üks tähtis asi enne esinemist on see, et tuleb ära käia tualetis. Urmas Ott muidugi rääkis alati, et tema enne pinget välja ei lase. 

Norra

Popkultuuri eripära on see, et siirus ei maksa mitte midagi. Lihtne puusepp, mõtles, et lauaks tormist ja... Aga see siirus on väga igav!

Rumeenia:

Kivirähk: Klaver ei ole ümmargune! Kui ta on ümmargune, siis ta on värdjas.

Armeenia:

(Inglise keele aktsendi kohta): Kujuta ette, et kuskil Sussexis kuulab mingi lord ja kuulab ja talle teeb valu see, mis Eurovisioonil toimub.

Poola:

Poola võiks oma poe juba kinni minna. Võiks oma söögid ära süüa ja Islandi võitjaks kuulutada.

*

Poola lugu näitab, et Eurovisioon hakkab muutuma liiga heterokeskseks. Usuinimestele see muidugi meeldib, et naisterahvas laval pesukurikaga üles-ala nühib. Ei lälla niisama, vaid teeb tööd!

Austria:

Kivirähk: Vaatame siis ilmailmet! Lastel paluks just tulla, lastele meeldib vaadata, kuidas kõiksugu kondiväänajaid ja kuidas koerad kondiga trummi taovad. Juur: Sa oled nii tagurlik!

Saksamaa:

Saksamaa näitab, kuidas kord peab olema: naine on, habet ei ole!

*

Mis me näeme: Austrias on dekadents, aga Saksamaal on sooneutraalsus. Suhteliselt paks blondeeritud naine, aga see-eest suudab sünnitada terve diviisi jagu järglasi.

Prantsusmaa:

Kohe näha, et endine impeerium - esimene neeger laval.

Hispaania:

Miks tal jope seljas oli? Vanasti kanti pakse riideid, aga aluspesu ei tuntud. Naised kusid püstijalu, muide! Üks Eesti ajaloolane on ka kirjutanud kusemiskommetest, varsti ilmub raamat.

Ungari:

Joomisest tulenev pohmell ei ole depressioon - jooge üks õlu ja antidepressante pole vajagi.

Taani:

Tuleb vist ikka Islandi poolt hääletada, ega midagi paremat pole tulnud. Joome Onu Bella saadetud konjakit ja kuulutame Islandi võitjaks!

*

Miks korraldatakse Eurovisiooni igal aastal? Olümpiamänge ju mitte. Nii kiiresti ei kasva talente peale. Palju rahulikum oleks elu, ei peaks nii palju Prozacit tarvitama.

Suurbritannia:

Naisterahva peopesades kasvab mingi kole ekseem.

*

Kas lordid sõidavad Subaruga või on see vaeste auto?