Päev algas üksjagu pingeliselt ning saate toimetajad seisid vaid mõnikümmend minutit enne väljakutse algust silmitsi tõsise probleemiga — Premia jäätiseputka müüjatar oli haigestunud, mistõttu tuli jäätiste järele sõita Tallinna Külmhoonesse ning ka jäätiste säilitamiseks mõeldud külmakastid poest hankida. Lisaks polnud kellelgi taskus piisavalt münte, et Pirita rannas lebavatele klientidele raha tagasi anda, mistõttu tuli pöörduda abi saamiseks konkurendi Balbiino poole, kes lahkesti staarmadistajad välja aitas!

Lauri ja Laura arutlesid Publikule antud järelintervjuus selle üle, kuivõrd meeldiv või ebameeldiv on jäätisemüüja töö ning mõlemad jõudsid järeldusele, et väljakutse oli lõbus, kuid mõneti ka keeruline. “Olen vaadanud neid lapsi, kes jäätist müüvad rannas ja mul on alati veidi kahju nendest,” arvas Lauri. “Pool tundi tuterdada on normaalne, aga päevast-päeva paugutada ei oleks väga hea,” leidsid mõlemad osalised.

Vaata videost, mida noored veel saate toimetajale jutustasid! Järgmine saade on eetris järgmisel kolmapäeval kell 11.00.

Publik tänab Premia Tallinna Külmhoonet, Balbiino jäätiseputkat ning otseloomulikult kõiki osalisi!