1. Saamuel Pilpak

Saamuel Pilpak

Saamueli vanemad on samuti läbi ja lõhki muusikaga seotud. Noormehe vanem õde Raahel on staarisaates osalenud ning jõudis stuudiovoorudesse. Saamueli ema on Anneli Pilpak, kes dirigeerib Maikeni laulukooli WAF (We Are Family) koori. Ka Saamueli isa Urmas laulab WAFis ning Saamuel ise on seal juba päris pisikesest peale lõõritanud. Saamuel on tausta laulnud juba nii Jüri Pootsmannile kui ka Rasmus Rändveele.

2. Carlos Ukareda

Carlos Ukareda

Carlos laulab juba mitu aastat ning 2017. aastal kirjutas Kroonika, et külastades Tanel Padar Blues Bändi kitarristi Raul Ukareda kodu, avastati, et perekonna vanim poeg hakkab muusikalises mõttes papsile juba kandadele astuma. Raul Ukareda on üks Eesti hinnatuim kitarrist.

3. Anette Maria Rennit

Anette Maria Rennit

Ka TTÜ tudengil Anette Maria Rennitil on muusikaline eeskuju oma perekonnast võtta. Anette vanem õde Charlene Rennit on püüdnud Eesti esindajana Eurovisionile pääseda sooloesinejana, esitades pala "Whatever you say" aastal 2004. Charlene tõusis püünele, olles MTV Eesti reporter.

4. Ketter Orav

Ketter Orav

Ketter Orav on juba aastaid videokeskkonda YouTube postitanud videosid, milles laulab tuntud poplaule. Ketteri suurem läbimurre toimus ka võistlusel Eesti Laul, kui osales seal esinejanime Kéa all, esitades pala "Lonely boy" ning pääses suure üllatajana ka võistluse finaali. Ketteri ema on tuntud laulja ja lauluõpetaja Kare Kauks.

5. Sissi Nylia Benita

Sissi Nylia Benita

Sissi Nylia on varemgi juba Eestis laulmisega silma paistnud. Sissi on võistelnud nii duettide võistlusel ning tema laulmisest leiab YouTube's omajagu videomaterjali. Sissi on ka oma lauljast isa Dave Bentoni kõrval üles astunud. Dave Benton koos Tanel Padariga tõid Eestile seni esimese ja viimase Eurovisioni võidu looga "Everybody".