Briti suupillimängija Steve Lury alustas Little Walterist ja BigWalter
Hortonist inspireerituna muusikuteed 1960tel, tuuritadeskolmkümmend
aastat Inglismaal ja Euroopas.

Pärast mitmeaastast pausikontserttegevuses sattus ta 2006. aastal koostööd tegema Tartu ansambliga Bullfrog Brown, kellega esineti Eestis, Inglismaal ja Soomes ning salvestati mullu Eesti Muusikaauhindadel bluusi ja džässikategoorias kandideerinud album "Bullfrog Brown with Steve Lury", misjõudis bluusiedetabelitesse ka Prantsusmaal.

Bullfrog Browni kitarrist Andres Roots avaldas mullu eduka
sooloalbumi "Roundabout" ja on sealtpeale juhtinud samanimelist, vabalt
vahelduvaliikmeskonnaga ansamblit.

Spetsiaalselt Steve Lury' Eesti-kontsertidetarvis kokku pandud laiendatud koosseisu kuuluvad Bullfrog Brownist tuttav Peeter Piik bassil, 4-kordne Raimond Valgre laulufestivali ja 5-kordne Alo Mattiiseni muusikapäevade laureaat Ahti Bachblum klaveril ning muu hulgas legendaarses Ukraina-Eesti folkorkestris Svjata Vatra löökpille mängiv Kalle Kindel trummidel.

Ansambel on eeskujuks võtnud 1940te-1950te klassikalise Chicago-bluusi saundi ning esitusele tulevadki peaasjalikult Muddy Watersi, Little Walteri, Elmore Jamesi jpt. repertuaarist tuntud palad.

Täispilet 6,40 €, sooduspilet 5 €. Sooduspilet kehtib õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele. Lapsele kuni 7 a. (k.a.) on sissepääs tasuta. Eelmüük k/m Kannel kassas (tel. 7868676) ja Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Tule ja veeda mõnus augustiõhtu hea muusika keskel!