"Ilmselt see liikumine ei lähe rahvale peale," mõtiskleb ta ise, kuid jõuab siiski järeldusele, et peab jääma iseendaks. "Ilmselt olen ma järgmine kord samasugune, ainult et laul tuleb inglisekeelne," muigab ta.

Karl Madist ei üllatanud kohtunike kommentaarid tema enda sõnul üldse. "See on uskumatu, et ma nii kaugele üldse jõudsin. Kogu see hotell ja see saade...me saime Karl Mihkel Salongiga parimateks sõpradeks!" kilkab ta.

Küll see on üks lõbus tüüp! Vaata videost, mida ta veel rääkis:

Meenutus saatest: Karl Madis Pennar oma seksikate kiharatega esines eestikeelse looga "Sa haara kinni mu käest", kuid tõmbles klaveripartiile peale lauldes liiga entusiastlikult, mis hakkas silma ka kohtunikele. "Sa pulbitsed energiast ja vahepeal väljus asi kontrolli alt," leidis Maarja. "Ma väga loodan, et sa jõuad nii kaugele siin saates, et hakkad end kontrollima, sa oled väga eriline," arvas ta. "Ma oleksin väga pettunud, kui sa oleksid lihtsalt ilus poiss. Me ei tunne sind veel nii palju, et teada, kas sa oled tark, aga andekas ja läbilöögivõimeline oled sa kindasti," filosofeeris Mart ja uskus, et Karl nende erinevate komponentide toel jõuab finaali. "Ma kingin sulle uue maika, kui sa finaali jõuad!" lubas ta. "Mulle meenusid vanakooli aeroobikavideod, sa oled nagu Red Bulli täissüstitud energiapall," arvas Mihkel ja nimetas Karl Madis liiga hüsteeriliseks.