Mängitavateks muusikastiilideks on vaid DNB ja Dubstep.Ürituse peaesinejaks on Trolley Snatcha, kes on Inglismaa elektroonilise muusika produtsent ja DJ. Lühikese aja jooksul on ta koostööd teinud ja koos esinenud väga suurte artistidega ülemaailma. Trolley Snatcha'l on leping plaadifirmaga Dub Police, mida juhib Dubstepilegend Caspa. Sinna alla kuuluvad veel teisiedki suured nimed nagu näiteks Rusko, Emalkay ja Subscape.

Kuu igal teisel neljapäeval toimuval "Grindil" klubis Hollywood astuvad üles veel ka MHKL & K-SEIN, InFluenza ning Centron. Erikülalisena astub üles aina populaarsust koguv Indivision, kes esitleb ka oma debüütalbumit.

"Neljapäevane pidu tõotab tulla eriti vägev!" räägib Publikule üks korraldajatest K-SEIN. "See on väga hea vaibiga pidu, sest mängitakse muusikat mida tavaliselt Hollywoodis ei lasta," lisab ta. "Kellel ei vea armastuses, sellel veab grindil," naljatab kaaskorraldaja Joosep Järvesaar.

Asja kommenteeris ka Kaarel Silmato Indivisionist: "Me oleme neljapäeva pärast ärevil. Album on juba väljas tegelikult ja suht hästi müünud, aga et nüüd on võimalus seda eesti inimestele ka rohkem tutvustada! Tegelikult olen mina ainult DJ, Markus Marjak ja Andrus Kurvits on meie trio kaks teist liiget, kes produtseerivad ja album on puhas nende töö," on Kaarel tagasihoidlik. "Aga jah, neljapäeval on oodata raju 3 deckiga miximist, kus kombineerin Indivisioni uue plaadi lood, praegused uuemad hitid ja ka aastatetaguseid juba veidi unustusehõlma vajunud lugusid," lisab ta.

Juba eelmisel Grindi peol oli üle 1500 inimese ning see nädal loodetakse see arv üle trumbata!