Spekulatsioonid käivad, et väga tihe rebimine käib selle aasta ühe suurima üllatajana areenile astunud uue bändi laulja ja juba naiste südametesse pesa teinud
rock
staari vahel. Samas jahivad auväärset solisti kohta ka tänavu edukalt esinenud blond ja brünett naislaulja. Kes siis ikkagi Unistuste Bändi lauljaks valitakse…? Seda otsustab rahvas ning tõde selgub järgmiseks esmaspäevaks.

Raadiokuulajate soovil on Unistuste Bändi torupillimängija Lauri Õunapuu (Metsatöll), klahvpillimängija Koit Toome, trummar Eimel Kaljulaid (Tuberkuloited), kitarrist Mihkel Mõttus (Bedwetters) ja bassimängija Siim Usin (Paradise Crew).

Eelmise aasta Raadio 2 kuulajate poolt kokku pandud Unistuste bändi koosseis oli: laulja Lenna Kuurmaa, kitarrist Elmar Liitmaa, bassimängija Raul Vaigla, klahvpillidel Tomi Rahula, trummar Kallervo Karu ja muu instrumentalist DJ Critikal ning nad esitasid Aastahiti auhinnagalal oma versiooni välismaiste lugude kategooria võidulaulust „SexyBack”.

Unistuste Bänd astub unikaalseks etteasteks lavale 3. jaanuaril 2008 toimuval R2 Aastahiti auhinnagalal, kus selguvad aasta parimad laulud.

Käesoleval nädalal valivad muusikahuvilised Unistuste Bändi laulja.