"Müügitempo on olnud pöörane," räägib produtsent Mart Normet. "Tundub nii, et lähipäevadel müüb saal läbi ja show läheb kindlapeale täismajale," lisab ta.

Praeguseks on selgunud, et finaalis astuvad üles Kati Laev ja Noorkuu, Mick Pedaja, Laura, Kéa ning Cartoon ja Kristel Aaslaid.

Laupäeval, 20. veebruaril, kui toimub Eesti Laulu teine poolfinaal, selguvad järgmised viis finalisti, kes astuvad üles juba 5. märtsil Saku Suurhallis toimuvas finaalis.

Suurt finaalkontserti juhivad Märt Avandi ja Ott Sepp ning põhjalikud ettevalmistused juba käivad. Loomulikult on Märdil ja Otil varuks üllatusi, mida näeb juba peagi toimuvas Eesti Laulu finaalis.

"Finaal saab olema suurejooneline. Lisaks sellele, et võistlejate green room asub keset saali - vaid loetud meetrite kaugusel publikust - tekib Saku Suurhallis koha peal viibides enneolematult võimas emotsioon, kui terve saalitäis, tuhanded inimesed, elavad üheaegselt kaasa laval toimuvale. Tekib justkui üheshingamise tunne," ütleb Eesti Laulu turundusjuht Ermo Säks.

"Lisaks toimub Saku Suurhallis mitmeid ägedaid ülesastumisi enne saadet ja siis, kui tele-eetris on "Aktuaalne kaamera". Kodus telerist neid etteasteid ei näe ja need on nägemist väärt," lisab Säks.

Tutvu kõikide võistlejate profiilidega lähemalt lehel eestilaul.ee.