Lenna Kuurmaa maailmalõpulaulu (tööpealkirjaga "Täitsa lõpp") esmaettekanne toimub Kiviõli tuhamäe jalamil laupäeva, 13. augusti pärastlõunal.

Lugu on spetsiaalselt kirjutatud Filmitalgute maailmalõpu filmi jaoks. Kõigil kohalolijatel on võimalik nii Lenna eksklusiivse esituse kui ka maailmalõpufilmi teistes Kiviõlis vändatavates
massistseenides osaleda.
Lenna taustabändiks Kiviõlis on laupäeva õhtul motofestivali suures peotelgis vägeva peo püsti panev uus stoner-rocki täht Nevesis.

Filmitalgute projekt on tuhamäe jalamil toimuval MM-etapil kohal terve ürituse aja. Tegemist on maailmas unikaalse ettevõtmisega, kus praktiliselt kogu Eesti rahvas on saanud võimaluse ühe filmi tegemises algusest lõpuni kaasa lüüa ning see tavaliselt kauge ja võõras protsess on inimestele osaluse ja koolituste kaudu väga lähedale toodud.

Eesti filmi 100. juubeliaastaks (2012) valmib suuremahuline täispikk mänguline ulme-dokumentaalfilm, mis tugineb Eesti legendidele ja võtab kokku eestluse elujõu.
Filmi ettevalmistuses ja elluviimisel saab kaasa lüüa kuni 10 000 inimest.

Lisaks Lenna maailmalõpulaulule toimub pühapäeval, 14. augustil Kiviõli tuhamäel Filmitalgute materjali põhiline filmimine, püsti on talgute staap, jne.
Publikule pakutakse lisaks massistseenides kaasa löömisele võimalust animatsiooni töötoas ise multifilmi teha, mis kindlasti eriti lastele huvi pakub; lisaks toimub kostüümikunstniku loeng/töötuba, kus praktiliste näidete varal räägitakse filmikostüümikunstniku igapäevatööst.

Pühapäeva õhtul saavad kõik huvilised vabaõhukinos Kiviõlis ülesfilmitud Filmitalgute materjali vaadata ning kontrollida, kas nad ikka filmilindile jäid.
Vabaõhukino algab kell 9 ning sissepääs sinna on kõigile peale motofestivali lõppu vaba.