1. “Kukushka”
Fedor: “Minu kõige lemmikum lugu meie värskelt plaadilt. Selles on väga suured Põhja-Venemaa mõjud. Laadoga ja Karjala — pühad ja meie jaoks väga erilise energiaga kohad. Seal me kasvasime üles ja ma arvan, et ilma Karjalata poleks ka seda albumit. Kui sõita Laadoga järve põhjapoolsematele saartele, leiad end täiesti teisest maailmast, hoopis teisest mõõtmest. Neil saartel pole hingelistki, vaid sina ja loodus. Kajakapesad, rästikud, hülged Laadoga kividel, kel on uskumatult mustad silmad. Tuul puhub nii tugevasti, et tahab telgi ära lennutada, ja paati ei saa allhoovuste pärast üldse liikuma."

2. “Vetvi”
Yana: “Vahel upud sa sügavalt enda mõtetesse, mõned neist pole sugugi meeldivad, ja sa vaatad üles ning näed, et sinu pea kohal on möödumas lõõgastav pilv. Kuigi tegemist on sünge looga, siis ma arvan, et “Vetvi” on pigem muinasjutulik kui nukker. Mõnikord on mul erakordsed unenäod ja ma ärkan keset ööd, et nad kirja panna. Selliseid asju ei saa välja mõelda, see on nagu kosmiline kuristik, mis keset ööd sulle lugusid sositab.”
3. “Oikoumene”
Fedor: “See lugu esindab meie sisemist teekonda teadvusesse. See on mu suur lemmik ja see on üks meie keerukamaid helitöid. “Oikumene” tähistas meie jaoks helile uut moodi lähenemist, selles peitub sügavus, mille poole me küündime.”
4. “Selva”
Fedor: “Selles loos lõi kaasa näitleja ja meie hea sõber Yan Nikitin. Paraku hukkus ta traagiliselt paar aastat tagasi, kuid me hoiame tema mälestust oma südametes edasi. See lugu toob mulle kananaha ihule, sest see on meie bändi jaoks väga isiklik.”
5. “Pustota”
Fedor: “Tühjus — üks budismi põhimõtetest. Tühjusest tuleneb kõik ja sinna see ka läheb. Aastal 2004 sai kõik selle looga alguse."

Bändi saab oma silmaga näha ja kõrvaga kuulda TMW põhiprogrammi raames toimuval Üle Heli ja Fatcat Recordsi kontserdil, mis toimub reedel, 1. aprillil Mustpeade Maja Olavisaalis kell 00:00.

Tallinn Music Week toimub 28. märtsist kuni 3. aprillini. Jälgi igapäevaselt Publikut, et kursis olla kõige värskemate festivali puudutavate uudistega!