1. “El Pueblo Sonido“
"Tantsi enda tagumik trimmi! See laul võib, aga ei pruugi, sind abistada liigsete kilode põletamisel. Sellegipoolest võid olla teadlik El Pueblo Sonido eksistentsist."

2. “La Maison de l’Horreur“
"Sobib nagu valatult erinevate põllutööde tegemiseks. Samuti aitab eemal hoida seljavalud peenra rohimisel ning mulla kobestamisel."

3. “Šampus“
"Valu tuimestava toimega laul. Unusta ibuprofeen, ibumetin, paramax ja solpadeine. Šampus võtab hambavalu (ka valehambavalu), puise tunde puusadest ja sügelised südamest. Kõige tõhusam hommikuti, klaasitäie veega."

4. “Take Me Back In Time“
"Ükskord sa sööd enda kõhu nii täis, et sa tahad ajas tagasi rännata, aga kahjuks seda me veel teha ei oska. Sellepärast otsustad end kloonida ja avastad, et nüüd on sind kaks, kes mõlemad tahavad ajas tagasi rännata, sest neil mõlemal on kõhud täis. Aga tegelikult oli see uni, sest inimesi me ka veel ei klooni!? Head päeva sõber, kas su kõht on juba täis?"

5. “Mügarik“
"Pole paremat laulu mille saatel vaipa kloppida. Kõige efektiivsemalt toimib see kloppides seemisnahkset vaipa."

Pole ühtegi arvestavat põhjust, miks Ouu peaks Tallinn Music Weekil jääma nägemata, sest bänd astub üles tervelt kolmel korral! Ouu esineb festivali Linnalaval reedel, 1. aprillil kell 17.45 Haiku disainistuudios (Peetri 11 + live-stream www.tmw.ee). Põhiprogrammi raames näeb neid Raadio 2 showcase’i laval reedel, 1. aprillil kell 00.00 Von Krahlis ja neljapäeval, 31. märtsil Eesti Popsi showcase’il kinos Sõprus kell 20.15.

Tallinn Music Week toimub sel aastal 28. märtsist kuni 3. aprillini. Jälgi igapäevaselt Publikut, et kursis olla kõige värskemate festivali puudutavate uudistega!