Ka sel aastal seab Koit oma sammud Tallinna Lauluväljaku pealavale, kus tal on plaanis teha kontsert pisut teisiti, kui tavaliselt. Kolmandat korda pealaval esinev Koit Toome on seekord fantaasial lennelda lasknud ning koos tehnilise meeskonnaga need mõtted teoks teinud. Oma showlt Koit lõplikult saladuskatet ei kergita, kuid paljastab mõned huvitavad nüansid: "Laval on täispuhutavad liikuvad kujud, õhupallid, tipptasemel tantsijad, trummishow, minilava, kus me esitame väikese akustilise ploki, koos Jorma Puusaagiga ning külaline Genka, kellega esineme üldse esmakordselt koos." Kuulajatele on kirsiks tordil ka väike meenutus Code One’i surematutest hittidest.

Koit Toomet saab näha peale Õllesummerit Pärnus Valgre Gaalal, esinemas Kloogarannafestivalil ning tuhandes muus kohas. Ka sel suvel jagab ta lava koos paljude noorte lauljatega, kes on hiljuti tõusnud Eesti muusika tähistaevasse. "Sellest on kahju, et Eestis on palju potentsiaali, mida ei jõuta realiseerida. Olen festivalidel ja üritustel esinedes avastanud palju häid pillimehi ning lauljaid, kellest enne ei teadnud ma midagi. Näiteks uus Põhja-Tallinna laulja Kerli jättis väga hea mulje ja nende esinemine oli super.“ Noori ja andekaid on palju. "Eks see on natuke harjumatu, kui paljud inimesed on sinust äkki palju nooremad, olles ise harjunud see verinoor olema," räägib Koit, kes on teinud koostööd artistidega nagu Liis Lemsalu, Karl-Erik Taukar, Getter Jaani, Birgit Õigemeel ja veel paljude teistega.

Uurisime, kas laulja sel suvel ka puhata saab. "Mul on võimalus sõita pea nädalaks ajaks Lõuna-Euroopasse, kuid kuhu täpsemalt on saladus. 20. augustil on minu kalendrisse märgitud ristike. Sel päeval ma ei tööta. Varsti on möödas 8 aastat, kui ma käisin Helsingis Robbie Williamsi kontserdil. See oli üks vingemaid kontserte, kus ma kunagi käinud olen ning Tallinna omal oleme ka sõpradega kindlasti kohal," lisab ta.