Impronäitleja Evelin Rootsi juhendamisel trenni tehes tabas Antonioga paari pandud Evelinat aga ootamatu üllatus – Facebookis modellisaate fännilehel ilmunud üleskutse peale oli kohale tulnud ka näitsiku päris peigmees. Evelina jäi siiski professionaalseks ega lasknud end peiu mõrudest pilkudest segada. Et teadaolevalt on Antonio ja Evelina vahel juba esimesest koosveedetud päevast alates valitsenud teistelegi võistlejatele ilmselge sümpaatia, pidasid mõned konkurendid nende suudlusi liigagi kirglikeks. Nastja põrutas otse, et tema meelest on Evelina oma noormeest alatult reetnud.

Väljakutsel kõige nõrgemalt esinenud Rait ja Alice said Mari-Liisilt pihku ämbri – nemad saadeti fopaad heastama Karl Ernst von Baeri monumendi juurde. Mari-Liisi suureks pahameeleks pidas Rait Tudengite traditsiooni kohaselt Baeri pea küürimist aga alandavaks ja korraldas suure stseeni. Tema hoiak mõjutas ka Alice`it, kes samuti keeldus. Kuju küürisid vabatahtlikult puhtaks hoopis Kätlin, German ja Helena.

Õhtul katsumused jätkusid: ööklubi Atlantis külastajate ette tuli astuda stilist Karl Keskla poolt valitud seksikas ja paljastavas Bon Bon Lingerie pesus. Eriline “au” osaliseks sai Evelina, kes pidi läbi vilistava rahvasumm marssima pesukomplektis, mis koosnes vaid mõnest üksikust peenikesest nöörist. Nagu karta oligi, vedasid nöörikesed teda alt ja paljastasid rohkem kui vaja – seda kõike taas tema peigmehe silme all.

Järgmisel päeval ootas taas ees paaristöö – samad paarid, kes purskkaevu ääres suudlesid, pidid läbi tegema korraliku pulmashow ja pildistamise, mis meenutas niivõrd ehedalt päris pulmi, et kohale palutud sugulased-tuttavad olid keeletuks rabatud.

Kohtunike meelest oli kõige veenvam Germani ja Anastassia etteaste, kes said auhinnaks öö luksuslikus hotellisviidis. Nastja ise oli aga üsna õnnetu, sest altari ees valges kleidis seismise ainukordsus olevat pärast nii realistlikku ülesannet igaveseks rikutud ja pulmapidu pärispeiuga polevat nüüd enam see…

Viimasel paaril ehk Alice'il ja Raidil jäi aga paari heitmata, sest ootamatult tõstis häält Alice'i ema ning samal hetkel sisenes kohtunik Toomas Volkmann, kes kuulutas, et temagi on vastu – nimelt oli pirtsutamine Baeri pea ümber kohtunikele liig ning mõlemal võistlejal tulei saatest lahkuda.