"Eurovisiooni olen ikka üritanud jälgida. Hindan väga igasuguseid üllatajaid ja tunnistan salgamata, et mul oli kahju Winnyka lava-show väljajäämisest," rääkis Toomas.

Eurovisiooni vaatamist peab Toomas üldiselt päris läbivõtvaks kogemuseks. "Eurovisioon võib mõnevõrra väsitav olla, kui kakskümmend lugu järjest tuleb kirevat drag-show´d ning eurotümmi," sõnas ta, kuid lisas, et õnneks tõstab alati tuju hea seltskond ning Juure-Kivirähu hääletandem kõlakastist.

Täna õhtul oodatakse kogu Eestilt kaasaelamist Birgitile. Kuidas Publiku kaaskommentaatori klaviatuur Eesti tänavusele euroloole kaasa elama klõbiseb? "Eesti eurolugu on juba küllalt teenitud kiitust saanud. Ma võin ainult lisada oma sisemise hääle ideekese, mis mulle kunagi ütles, et siukse võimsa ballaadi võrdlemisi püsiv refräänimeloodia sobiks suurele lavale ehk rohkem inglise keeles. Inimestele, kes ei saa eesti keelest aru, võib selline laulumeloodia liialt instrumentaalne tunduda. Aga ma loodan, et ma eksin!".

Et staarisaade on juba ammune meediaminevik, siis pole viimasel ajal Toomasest palju kuulda olnud. Küll aga on noormehel palju asjatoimetusi käsil - täna õhtul näiteks raporteerib ta meile otse Soomest, kus tal on parasjagu käsil eksamid Sibeliuse muusikaakadeemias.

Juba 21. mail saab staarisaates oma mehise ooperihäälega laineid löönud ja südameid röövinud Toomast näha üles astumas Estonia ooperietenduses "Salaabielu"!