“Burn Studios Residency” pakub võimaluse demonstreerida oma talenti ja võita resideeriva DJ koht — kogu suve võid mängida kõige kuumemates Ibiza klubides. Möödunud aastal võitsid tuhandeid konkursil osalejaid kogu maailmast Manu Vulcano, Adam Zasada ja Urban Jeram. Nende unistused täitusid — DJ resideerisid sellistes klubides nagu “Sankeys”, “Café Mambo” ja “Privilege”.

“Burn studios Residency” pakub mitte ainult perspektiivi kogu hooaja kuumaks kütta Ibiza tantsupõrandandaid, vaid võimaluse omandada ka kordumatuid kogemusi. 15 noort ja andekat muusikut, kes on võitnud valikvõistluse oma riigis, saavad võimaluse osaleda “International Music Summit” konverentsil Ibizas, kohtuda elektronmuusika autoriteetidega.
Võitjad osalevad praktilises laagris, kus õppusi viivad läbi parimad elektronmuusika eksperdid, kes nõustavad ka, mis suunas oma talenti arendada.

Kolme “Burn Studios Residency” lektori nimed on juba teada. Need on elektroonilise muusika gigandid Solomun, Steve Lawler ja Maceo Plex. Uued õpetajate nimed avaldatakse juba varsti! Kogu maailmas lugupeetud lektorid arutavad teiega läbi iga väiksemagi nüansi — toodangust ja esinemistest kuni imago ning reklaamini. Uued teadmised on sinu karjääri hüppelauaks.

Mida ootad? Kõik vajalik on 20 minutit kestev mix, kus oleks vähemalt üks helilõik praegusest “Beatport” Top 10 loomingust. Mixe saab sisestada kuni 18. märtsini SIIA.