Artjomi ansambli nimeks on Jade's Falling ja see alustas tegevust juba ammu enne esimesi staarisaate eelvoore, nimelt 2012.aasta jaanuaris. "Erinevatest bändidest erinevatel põhjustel lahkunud tuttavad ja sõbrad otsustasid oma oskused ja maailmavaated panustada ühisesse projekti," räägib Artjom Publikule. "Eesmärk on väga lihtne ehk luua liikmete hingeelust, visioonist ja arvamustest kokku jahvatatud nii kütte- kui ka chillmusa," kirjeldab ta oma sõnadega.

Bändi kolm liiget on pärit väikesest Rabarocki pealinnast Järvakandist, kuid tegutseb nüüdseks praktiliselt täiskohaga siiski Pärnus. "Muusikastiil on meil tahes-tahtmata väga laiahaardeline ja üldiselt propageerime "think outside the box" põhimõtet ("avatud mõtlemine" toim.)," kinnitab Artjom ja lisab juurde, et loomulikult ollakse avatud ka kriitikale.

Aga aitab jutust, kuulame mussi! Bänd sai hiljuti valmis oma teise singli nimega "Nobody", millega on plaanis pürgida Eesti Laul 2013 lauluvõistlusele ja anda suveks välja esimene täispikk album.

Facebook ametelik leht asub SIIN ja Soundcloud SIIN