Praeguseks on Kristjan naisteotsingud lõpetanud ja pühendub hoopis karjäärile võrkturunduses – müüb kohvi ja jagab oma müügikogemusi videoblogis.

Esimene eelroog: Wrap suitsukalaga
Vaja läheb:

250 g suitsukala
400 g merevaiku
3 rohelist paprikat
2 punast paprikat
3 sibulat
5 tortillat
350 g riivjuustu
õli
soola
pipart
Valmistamine: Prae õlisel pannil hakitud sibulad ja paprika. Lisa pannile suitsukala. Tee tortillad pannil soojaks ning määri peale merevaiku, lisa täidis ja keera tortillad kokku. Soojenda tortillad korra veel pannil ja serveeri soojalt.

Teine eelroog: Tom Kha
Vaja läheb:

250 g kanafileed
100 g konservananassi
250 g munanuudleid
250 g kookospiima 
50 g tomatit 
15 g tom kha maitseainet  
sibulat
Valmistamine: Haki kanafilee peenemateks ribadeks ja tükelda sibul. Pruunista kana ja sibul pannil või sees. Lase eraldi potis vesi keema ja vala sellesse kookospiim. Kuumuta kergelt ja lisa vedeliku hulka maitseained ja munanuudlid. Lase supil paar minutit keeda ja lisa hulka praetud kana koos sibulaga. Keeda mõni minut ja lisa tükeldatud tomatid ning ananass. Keeda suppi, kuni kana on pehme.

Pearoog : Ziti
Vaja läheb:

500 g penne pastat        
500 g ricottat     
250 g parmesani   
250 g tomatikastet
250 g mozarella  juustu
Valmistamine: Keeda penned. Sega ricotta, parmesan ja 2/3 mozarellast tomatikastmega. Saadud segu sega pennedega ja vala ahjuvormi. Raputa pasta peale ülejäänud osa mozarellat ja pane umbes 20 minutiks ahju. Roog on valmis siis, kui juust on pealt kuldpruun.

Magustoit: Kohvi parfee
Vaja läheb:

8 patja Espresso Rombouts Brasiliat
800 ml 38%’st rõõska koort
200 ml vaniljemaitselist sojapiima
1 vaniljekaun
120 g suhkrut
20 g konjakit
4 tk želatiinilehti
Valmistamine: Alustades on vaja mikrosõela ja head kastrulit, mõõdukat temperatuuri. Vala koor ja piim kastrulisse, lisa sinna puhastatud vaniljekaun. Puista mikrosõela sisse kohvipuru ja aseta mikrosõel kooresegusse. Kuumuta vedeliku kastrulis umbes 10 minutit ja maksimaalselt 75 kraadini. Senikaua kui vedelik kuumeneb, pane želatiinilehed 10 minutiks külma vette likku. Lisa vedeliku sisse suhkur ja kuivaks väänatud želatiinilehed. Sega kuni koostisained on lahustunud. Võta mõõtekann ja vala kogu segu läbi mikrosõela kannu. Vala segu kas serveerimisnõusse (martiini klaasi, capuccino tassi, või suupisteks sobiv espresso tassi). Kui desserdid on piisavalt maha jahtunud, et külmkappi tahenema panna, siis lase taheneda vähemalt 6 tundi.