Igavesti aktuaalne teema naiste jaoks – kuidas kasutada maksimaalselt ära kapis olevat lemmikkleiti. Lihtsad nõuanded kuluvad alati marjaks ära.

Ehted. Tagasihoidliku kleidi juurde võib valida julgemad ehted ja juba ongi ka mustal kleidikesel uhkem iseloom. Kui kleit ise on uhkem, siis sobivad tasakaaluks minimalistlikuma joonega ehted.

Käe- või õlakott. Kõige kindlam on soetada endale üks paraja suurusega klassikalise disainikeelega kotike. See ei vea sind alt ka kümne aasta pärast.

Ei tasu alahinnata muidki aksessuaare. Näiteks võib olla üks hästi valitud sukkpüksipaar päeva päästja.

Sukkpüksid või sukad!

Kleit, mida kannad ehk ka argipäeviti, võib saada pidulikuma iseloomu hetkega. Kui tegu on ametliku päevase või õhtuse koosviibimisega, siis sobivad musta kleidi juurde soliidsed ja traditsioonilised sukkpüksid. Võid valida õhemad või paksemad – nii, nagu just vaja on ja kleit nõuab. Kõige paremini sobivad sellise sündmuse puhul musta värvi või nude tooni sukkpüksid.

Kui üritus on pidulikum, siis tasub jalga tõmmata näiteks lipsukestega sukkpüksid. Need on oma olemuselt tagasihoidlikud, kuid neis on paras annus mõnusat efektset aktsenti, mis muudavad jalad pilkupüüdvamaks.

Kui hing ihaldab ekstravagantsust ja kleit seda igati lubab, siis võta sahtlist mikrovõrguga sukkpüksid, millele lisab luksuslikkust lurex niidiga sisse kootud lillemuster. Tõeliselt elegantsed ja naiselikud!

Naiselikud mustad sukad on samuti alati omal kohal. Need on kandjale väärilise iseloomuga – julged ja salapärased. Näiteks kauni roosimotiiviga sukad kaunistavad nii varbaosa kui ka ülemist äärt. Silikoonserv muudab suka kandmise mugavaks.

Kõige julgematele kandjatele võib soovitada musta kleidi juurde kaaslaseks värvilisi sukkpükse. Hästi välja kandes on need kõnekad ja silmapaistvad!

Jah, ka ökosõpradele on oma sukkpüksid olemas. Kui tahad hoida loodust, siis vali endale NILIT® Ecocare sukkpüksid.

NILIT® Ecocare mitmekihiline nailonlõng on toodetud nii, et taaskasutatakse tootmisest tekkinud nailonijääke. Seeläbi tekib uus kiud, mille tootmisel säästetakse materjali, vett ja viiakse jäätmete tekkimine miinimumini. Sukkpüksid ühendavad säästliku mõtteviisi ja keeruka teadus- ning arendustegevuse suka-sokimaailmas.

Kuna sa naistrahvana tead, sellist asja, nagu "liiga palju sukki" pole olemas, anname sulle väikese vihje: Sokisahtli e-poes salasõnaga MUSTKLEIT on sinu ostud 20% soodsamad!

Meeleolukaid pidusid!
Vaata ka www.sokisahtel.ee