"Mu lugu "Everybody's Dressed" räägib sellest, et me kõik kanname maske ja tahame end teistele näidata justkui parematena. Kui me aga tuleme koju, siis me saame aru, kui üksinda me tegelikult oleme," seletas Aden Ray ehk Nikita Bogdanov Eesti Laul 2018 veebisaates Piret Järvis-Milderile antud intervjuus.

Aden Ray puhul jääb kõrvu tema väga eriline tämber: "Kui ma alustasin oma karjääriga, siis ma olin teinud kavereid ja ma mõtlesin alati, et mis on minu hääl ja seda erilist tämbrit oli väga raske leida. Lõpuks ma siiski leidsin selle hääle.Kui teed muudkui kavereid, siis sa ei saa enam lõpuks aru, kus on sinu enda hääl ja kus sa jäljendad kedagi teist."

Aden on õppinud Peterburis muusika mänedžeriks ja noormees naerab, et õige eelarve korral oskaks ta endast teha maailmakuulsa artisti. Muusik ütleb, et kui tal oleks hästi palju raha, oleks ta ka hästi tuntud: "Väga tähtsad on aga ka sinu sisemine hääl ja individuaalsus."

"Olen ka produtsent ja mul on New Yorgis oma produktsioonifirma. Kirjutan palju laule teistele artistidele ja instrumentaalseid soundtrack'e rakendustele. Minu ambitsioon on teha palju erinevat muusikat, sest minus on palju erinevaid ideid," ütleb Aden.

Lisaks kodumaistele austajatele, on Adenil palju fänne ka Hiinas. Hetkel pole tal sinna esinema veel jõudnud, kuid kahtlemata on see üheks tema unistuseks. "Olin produtseerinud ühe rakenduse soundtrack'i ja see oli nii populaarne, umbes 2 või 3 miljonit allalaadimist," seletab Aden, kuidas ta kaugel maal tuntuks sai.

Aden on tegelenud ka modellindusega, mistõttu on ta sattunud elama mitmetesse teistesse riikidesse. Näiteks elas ta kaks viimast aastat ka Filipiinidel: "Sellepärast olen ma ka eesti keele ära unustanud." Filipiinidel tegeles Aden lisaks modellitööle ka laulmisega ja kirjutas riigile mitteametliku hümni. "Tuleb välja album, mille nimi on "The Philippines". Kaasatud on koor ja sellest saab olema imeline projekt," on ta elevil.

"Eesti Laul on nii ilus projekt ja mulle meeldib see väga. Kui ma tulin Filipiinidelt tagasi, siis ma leidsin internetist selle konkursi ja ma olen väga elevil. See on riik, kus ma olen sündinud ja üles kasvanud. Tahan viia Eesti muusika järgmisele tasandile, et kogu maailm teaks siinseid artiste ja produtsente," ütleb Aden.

Kuula Aden Ray võistluspala: