Miljardid on öelnud, et nende muusikastiili võib iseloomustada, kui tugeva eneseirooniaga (eso)rock`i. Ansambli solist Marten Kuningas seletas Eesti Laul 2018 veebisaates Mai Pallingule antud intervjuus sõna eso tähendust: “Eso ehk esoteeriline ehk sisemine. Selline ennast vaatav ja seestpoolt tunnetav ja otsiv. Praegu kohtab ümberringi palju esot, vastukaaluks pinnapealsusele. Ka mulle meeldib esoteerikaga flirtida, panen selle muusikasse ja formuleerin meelelahutuseks.”

“Aasta pärast minu teise plaadi “Praktiline mees” tegemist olime me natukene laiali, läks aega, kuni leidsime eneses jõu. Toomas Olljum ja plaadifirma Universali tärmin aitas ka väga palju,” rääkis Kuningas. Miljarditel ilmus 10. novembril debüütalbum “Kunagi läänes”, mis muusiku sõnul ühendas neid veel enamgi. Martenile tundub, et rahvas on Miljardid väga hästi vastu võtnud: “Vahetult pärast ilmumist olid seitse lugu 11-st Spotify striimituimad.”

“Mu üks unistusi on olnud terve Eesti peal kontserte anda. Nii vähe või palju, kui ma olen mingite projektidega seotud olnud ja ka oma plaate esitlenud, siis ikka ainult Tallinnas ja Tartus, heal juhul Pärnus, mõnikord Viljandis, aga kindlasti on inimesi, kelleni see muusika ei jõua, kes võib-olla tahaksid laivis meie bändi näha. Julgen öelda, et üks unistusi oleks minna Miljarditega Eesti-tuurile.”

Kuula Miljardite võistluspala: