Trio on öelnud, et Eesti Laulul nad end tagasi ei hoia — antakse 200 % vähemalt ja tehakse endast kõik olenev, et rahvale meelde jääda. “Meie tugevuseks on kindlasti energia. Me keskendume ikkagi meelelahutusele. Põhiline on see, et meil oleks lõbus ja kui see nakatab teisi, siis on väga hea,” seletas Okym Eesti Laul 2018 veebisaates Mai Pallingule antud intervjuus. “Tahame, et ka inimesed võtaksid kampa meiega ning möllaks ja näitaks ennast. Tahame ikkagi midagi suurt ja põnevat teha,” lisas Tiiu.

“Arvan, et meil on suhteliselt lihtne ja väga hea refrään, mis on väga meeldejääv,” ütleb Semy, kes kuulus omal ajal ka Tanel Padar ja Dave Bentoni punti, mis 2001. aastal toimunud Eurovisionil Eestile võidu tõi. "Ei tohi teha asja liiga tõsiselt. Tuleb nautida seda, et oleks palju fun'i ja nii see tuligi. Me ei teinud seda väga tõsiselt. Tegime seda küll professionaalselt, aga võtsime asja väga vabalt," analüüsib Semy toonast Eurovisioni võitu.

"Ma olen number üks räppar ja ma tulin siia, et võita. Niimoodi ma lähen ka igale poole," on Okym võistluse eel äärmiselt enesekindel. "Mu varasem looming on olnud pigem tumeda alatooniga, aga vahelduseks tahaks teha erinevaid asju."

Kuula nende võistluspala: