"Ma olen väga elevil, et saan lõpuks "Tiredi" avaldada. Ma tunnen, et see lisab uue dimensiooni minu töödele. Ühtlasi, on see minu esimene koostöö meesvokalistiga ja ma olen väga tänulik, et sain Gavin Jamesiga koos töötada. Tal on väga äge hääl ja ta on kirjutanud väga häid lugusid, seega ma loodan, et mu fännid naudivad seda sama palju kui mina," rõõmustas Alan Walker.

Gavin James lisab: "Mul oli väga hea meel Alaniga koos töötada, ta on talent. Mulle meeldib tema saund ja see, mis ta selle loo jaoks teinud on. Ma ei jõua ära oodata, et meie fännid seda kuuleks."

2016 oli vaieldamatult läbimurde aasta Alan Walkerile tänu oma kolme singli, "Faded", "Sing Me To Sleep" ja "Alone2, avaldamisele. Ta on avaldanud ka instrumentaalsed lood "Routine" ja "Ignite". Tänaseks on Alani lugusid streamitud üle 4 miljardi korra üle maailma ning tema video "Faded" on jõudnud üle ühe miljardi vaatamiseni YouTube’is.

Alanist on saanud ka üks hinnatumaid remixijaid, kes on värskust toonud Coldplay, Sia, Charli XCX, Bruno Marsi, Julia Michaelsi ja teiste lugudele.

Aasta 2017 on alanud väga hästi. Veebruaris toimus tema esimene Euroopa tuur, mis oli välja müüdud ning millele järgnesid tuurid Põhja-, Lõuna- ja Kesk-Ameerikas, kus ta on juba mänginud suurfestivalidel nagu Ultra Miami, Electric Zoo Brazil ja EDC Mexico, lisaks ka showd NYCis, LAs ja Torontos, mis ka kõik välja müüdud. Ta kutsuti ühinema ka Justin Bieberi „Purpose World Tour“iga Indias. Juunist kuni septembrini on tal ees pikk tuur läbi Euroopa ja Põhja-Ameerika, mille jooksul ta esineb rohkem kui 50 festivalil. Eestis saab teda näha suvel Weekend Festival Balticul, Pärnus.