Festivali külastas esialgsel hinnangul nelja päeva jooksul kokku umbes 60 000 inimest. Suurimaks publikumagnetiks osutus Pet Shop Boysi kontsert, mis tõi laulukaare aluse rahvast puupüsti täis ning tegi reedest festivali edukaima päeva. Väga hästi läks ka vene poprokkbändil Gradusy.

Heatujulist publikut jätkus kenasti ka festivali lõppkontserdile „20 magamata aastat“, kus lauldi viimase 20 aasta Eesti muusika tuntumaid lugusid.

Erakordselt õnnestunuks loevad korraldajad Eesti Õlle Telki, tuhat inimest mahutavat vabaõhurestorani, mille püstitasid kolm juhtivat õlletootjat - A. Le Coq, Saku ja Viru Õlu. Eesti Õlle Telki jätkus rahvast igal festivalipäeval.

Õllesummeri korraldusmeeskond tänab südamest oma publikut - kõiki neid inimesi, kes nende nelja päeva jooksul Õllesummerilt läbi astusid ning festivali hüüdlauset „Kõik on kohal!“ ka tänavu kinnitasid.

Õllesummeri korraldajad on väga tänulikud ka kõigile koostööpartneritele ja abilistele - kaubitsejatele, esinejatele, heli- ja valgustehnikutele, turvameeskonnale, kõigile neile sadadele inimestele, kelle ühispingutuse tulemusel Õllesummer õnnestunult igal suvel toimub.

Järgmine Õllesummer toimub 2014. aastal 9.-12. juulini ning kui ilma eest korraldajad ei vastuta, siis väga head programmi, ületamatut meeleolu ning jätkuvalt taskukohast piletihinda lubavad korraldajad ka järgmisel aastal.