Noori melomaane ootab Apollo kohale eelkõige käesoleva nädala neljapäeval ja reedel kell 17.00, kui esimesel päeval astub üles ansambel Laika Virgin ning teisel Eesti Laulu finaali jõudnud August Hunt. Lisaks live-kontserdi kuulamisele saab kohapealt soetada ka mõlema kollektiivi viimaseid helisalvestisi ning neile autogramme küsida.

Enne kontsertide algust toimuvad aga mõlemal päeval alates lõunast Solarise Apollos erinevate video- ja lauamängude tutvustused, mille käigus saab neid ise ka järgi proovida. Üheks põnevaimaks mängututvustuseks on keha liikumisel põhineva Xbox Kinecti mäng Raving Rabbids, kus tuleb nutikatele jänestele vastu astuda erinevates gladiaatori stiilis katsetes. Edukaimat jäneste ülekavaldajat ootab reedel Apollos ka auhind.

Eesti suurimasse raamatukaupluste ketti Apollo kuulub kümme kauplust üle Eesti ning internetikaubamaja aadressil Apollo.ee. Kauplusi opereerib Rautakirja Estonia AS. Apollo missiooniks on pakkuda mugavat ostukeskkonda, kiiret ja asjatundlikku teenindust ning suurimat valikut raamatuid, filme, muusikat ja mänge olulisemates sõlmpunktides üle Eesti.