“Väävelmagnooliad” põhineb tõestisündinud lool. Ühel päeval saabub karjäärinaise ellu tema invaliidist isa, kes äkitselt oma tütre hoolitsust vajab. Naine teeb kõik, et isa hooldamisest pääseda, sest isa on lapsepõlves olnud tema suhtes vägivaldne. Ka alguses väga toetavana tundunud elukaaslane jätab naise raskel hetkel üksi - kaotatud karjäärivõimaluste, hädise isa ja lapsepõlvetraumadega. Elul on aga üllatusi varuks ning pealtnäha lootusetud olukorrad panevad meid elu ja inimesi enda ümber nägema teistmoodi. Näidendi tekst on napp ja kujundlik, rõhudes pigem poeetilisusele kui psühholoogilisele realismile.

Mängivad Karin Rask, Anti Kobin ja Eero Spriit. Lavastuse kunstnik on Kalju Kivi.

Martin Algus on praeguseks üks premeeritumaid Eesti näitekirjanikke, olles võitnud kaks Eesti Teatri Agentuuri korraldatud näidendivõistluse esikohta. "Väävelmagnooliad" pälvis 2013. aasta näidendivõistluse teise koha preemia.

Etendused toimuvad 24., 25., 30., 31. oktoobril ja 1., 6., 7., 8. ja 13. novembril kell 19 Polygoni Amfiteatris (Rävala pst 8).

Piletid etendustele on müügil Piletilevi müügikohtades, Statoili teenindusjaamades, piletilevi.ee lehel ning tund enne etenduse algust kohapeal.

Polygon Teater on asutatud 8. mail 2008 Tamur Tohveri, Tarvo Kralli ja Reet Ausi poolt. Tegutsemisaja jooksul on antud üle saja etenduse nii kodu- kui välismaal. Polygon Teater on vahetu teatri esindaja. Teatri eesmärgiks on olla kõrge kunstilise kvaliteedi juures sotsiaalselt terav ja samas ühendav, jutustades lugusid kõikidele Eestis elavatele inimestele mõistetaval moel. 2009. aastast tegutseb Polygoni Teatrikool huvikoolina Tallinnas ja sellest sügisest ka Tartus.