Kirju taustaga Everlast on tuntud mitme saavutuse poolest: räppmuusikukarjäär legendaarse grupi House Of Pain esiklauljana, kuulumine hiphopi supergruppi La Coka Nostra, kolm Grammy nominatsiooni, millest üks on parim rokk-laul „Put Your Lights On“, plaatinaplaadi staatus sooloalbumiga „Whitey Ford Sings the Blues“ eest ning kuldplaadi staatus albumiga „Eat at Whitey's“.

Everlasti laulude sõnad on mõtlemapanevad ning tema muusikal endal äärmiselt emotsionaalne jõud. Empaatiline „What It’s Like”, mässuline „Stone In My Hand”, romantikast nõretav „Love For Real”, „Dirty”, „Babylon Feeling”, funky „Black Jesus”, ühiskonnakriitiline „White Trash Beautiful” ning „I Get By” mehe viimaselt albumilt „Songs Of The Ungrateful Living” (2011) — need laulud avaldavad samamoodi muljet nii räpi- kui ka rokilembelistele kuulajatele.

Oma muusika kohta ütleb Everlast ise järgmist: „Olen poole oma elust seotud olnud MC ja hiphopiga. Rokk, kantri, bluus ja džäss — võtsin iga žanri parimad palad ning sidusin need läbi enda kogemuste hiphopiga. Ning kui mulle ühel päeval näiteks polka meeldima hakkama peaks, kuulete seda kindlasti ka minu loomingus”.

Tallinnas esineb Everlast seekord oma akustilise programmiga. Mees lisab naljatledes: „Minu laulud sünnivad akustilisena, seega on akustiline kontsert võimalus kuulata mingu kõige originaalsemat muusikat“. 

Ürituse Facebooki leht asub SIIN. Jälgi infot.