Sellest ajast on Leno avanud arvukalt näitusi Euroopas, Hiinas, Ameerika Ühendriikides ja Mehhikos. Eestis osales ta TV3 dokumentaalsarjas „Piirideta armastus“. Leno tegeleb peale maalimise veel mööbli ehitamise ja restaureerimisega ning ta kogub tööriistu, millest osa on ka ise valmistanud, sest iga materjal vajab ju eri lähenemist. Kokkamine on Leno suur kirg, kuigi väidab, et tortillasid ta teha ei oska – see on Mehhikos naiste töö. Eestlasi ja Eestimaad ta armastab. Eriti meeldib talle, et siin on nii vähe rahvast ja eestlane olla sõbralik ja tolerantne.

Esimene eelroog: Külluslik külmlaud eksootilise liha-, kala- ja salativalikuga avokaado dip –guacamole
Vaja läheb:
avokaadot
tomatit
sibulat
granaatõuna
soola
sidrunit

Valmistamine: Tükelda avokaado, tomat ja sibul ning sega kausis omavahel. Nopi segule juurde granaatõuna seemneid. Maitsesta salat soolaga ning pigista hulka sidrunimahla.

Pico de gallo salat
Vaja läheb:
tomatit
sibulat
küüslauku
rohelisi tšillikauni
tšillipipart
soola
oliiviõli
äädikat

Valmistamine: Tükelda tomat, sibul, küüslauk ja tšillikaunad. Lisa segule tšillipipar, oliivõli, natukene äädikat ja soola ning maitsev salat ongi valmis.

Salsa martajada
Vaja läheb:
tomat
sibul
küüslauk
tšillipipar
roheline chillikaun
sool
oliiviõli
äädikas

Valmistamine: Salat valmistatakse sama moodi nagu Pico de gallo salat, kuid vahe on selles, et selle salati komponendid röstitakse eelnevalt pannil.

Toorjuust
Vaja läheb:
maitsestamata jogurt
sool
küüslauk
Valmistamine: Pane maitsestamata jogurt koos soolaga ööseks marlikoti sisse nõrguma. Sega järgmisel hommikul jogurtile küüslauk ning ongi valmis.

Tortilla
Vaja läheb:
rukkijahu
nisujahu
täisterajahu
taimerasvadega margariin
sool
vesi

Valmistamine: Sega jahud omavahel ning vedelda margariini ja veega. Maitsesta segu soolaga. Prae taignast pannil tortillad ning serveeri koos salatite-, liha- ja juustuvalikuga.

Teine eelroog: Mahe aedvilja-ingverisupp, seene- ning tomatitaskutega
Vaja läheb:

ingverit
porgandit
Hiina kapsast
sibulat
küüslauku
tomatit
ananassi-ingverimoosi
äädikat
soola
soja kastet

Valmistamine: Tükelda ingver, hiina kapsas, porgandid, sibul, küüslauk ja tomatid. Keeda komponendid supipotis koos äädika, soola, sojakastme ja ananassi-ingverimoosiga.

Seene- ja tomatitaskud
Tainas:
rukkijahu
nisujahu
täisterajahu
taimerasvadega margariin
sool
vesi
Piruka sisu:
tomatit
soolaseeni
sibulat
kodujuustu
soola

Valmistamine: Taigna valmistamiseks sega jahud omavahel ning vedelda margariini ja veega. Maitsesta segu soolaga. Prae tainast pannil. Tükelda tomat ja sibul ning sega soolaseente ja kodujuustuga. Maitsesta segu soolaga ning aseta praetud taignale. Voldi tainas pirukasisu ümber ning vajuta piruka ääred kinni.

Pearoog: Hõrgutav lõhefilee kolme tšilli kastmes

Vaja läheb:
erinevad tšillid
lõhe
soola
õli
portveini

Valmistamine: Pruunista pannil ilma õlita erinevad chillid. Pane lõhe kõrgemate äärtega ahjuvormi ja maitsesta oli ning soolaga. Lisa kalale pruunistunud tšillid ja portvein. Küpseta kala ahjus valmimiseni.

Redisesalat
Vaja läheb:
valget redist
värsket mädarõigast
tavalist redist
hapukoort
soola

Valmistamine: Riivi või tükelda redised ning sega hapukoore ja värske mädarõikaga. Maitsesta salat soolaga.

Kapsasalat
Vaja läheb:

värsket kapsast
sibulat
tomatit
oliivõli
soola

Valmistamine: Tükelda kapsas, sibul ja tomatid. Lisa tükeldatud komponentidele oliivõli ja soola.

Magustoit: Värvikas-värske nauding troopilistest viljadest
Vaja läheb:
viinamarju
melonit
hurmaad

Valmistamine: Pese viinamarjad, koori ja tükelda melon ning hurmaa. Serveeri puuviljad kandikul Ema saia pudingu kõrval.

Ema saia puding:
Vaja läheb:
saia
rosinaid
suhkrut
kaneeli
nelki
loorberilehti
tomatit
sibulat
juustu
vett
Koogi põhi:
rukkijahu
nisujahu
täisterajahu
taimerasvadega margariin
sool
vesi

Valmistamine: Sega jahud omavahel ning vedelda margariini ja veega. Maitsesta segu soolaga. Prae taignast pannil. Pane praetud tainas õlitatud küpsetusvormi põhjaks. Keeda potis vee sees rosinad, tomatid, sibulad. Lisa potti maitse andmiseks ka suhkrut, kaneeli, nelki ja loorberilehti. Kui ained on potis puljongiks keenud kasta saiaviilud puljongist läbi ja lao kihiti koogivormi. Kihtide vahele puista ka rosinaid ja lao juustu. Küpseta kooki tunde järgi kuni saiad on pealt krõbedad.