Leslie kontsert toimub tema kolmanda sooloalbumi “Minu kuningriik” äsjase ilmumise tuules ja kava sisaldab valikut lugusid kogu üksi-musitseerimise kataloogist. Leslie sõnul tuleb show elektrooniline ja tantsuline, sest: “Publik tahab reedel pidu!”

Ansamblites Borax, Pedigree, Holmes ja hüperkuulsas Hu?-s möllanud muusiku live-bändis töötavad reedeöösel Romet Pott (kitarr; mänginud Super Slinkys), Sander Mölder (süntesaatorid; tantsujazzibändist Cosmoskva) ja Ranno Paukson (trummid; samuti Cosmoskva, aga ka Hu? esimene trummar). Leslie ise laulab ja mängib, mõistagi, basskitarri. Helide tulevärki toetab ülesastumisel ka visuaalikunstnik.

Mutant Disco Kino teine külalisesineja on itaallane DJ Leo Young Zagami. Itaaliast pärit ja entsüklopeediliste diskomuusika teadmistega Leo Young on aastate jooksul külvanud muusikaseemneid ka mujal riikides. Aastatel 1998 – 2008 elas ta Norras ja korraldas Oslos regulaarset klubipidu “Electronic Voodoo”, millel on diskoajaloos oluline roll hetkel õitseva Norra kosmilise disko-scene’i üleilmse leviku tärkama panemisel.

Mutandil valivad muusikat ka alalised DJd Rhythm Doctor, Raul Saaremets ja Siim Nestor.

Mutant Disco toimub 19. novembril kinos Sõprus.Algus kell 23.00 ja pilet maksab flaieriga 75 krooni, ilma flaierita 125 krooni.