Tegelikult valmis Laura Põldvere lavakostüüm juba eelmisel aastal, kui Liisi Eesmaa moedisainerite konkursilt Supernoova võidu koju viis. "Tegelikult on see kõigest üks kleit tervest kollektsioonist," sõnas kleidi autor Publikule.

Liisi tunnistab, et tema juurde on juba pöördutud sarnase kleidi sooviga, kuid suurem huvi on osaks saanud ikka pärast mitut Supernoova võitu.

Mida arvab Liisi aga teiste "Eesti laulus" osalevate artistide riietusest? "Üllatusi oli üllatavalt vähe. Janne kostüüm kindlasti äratas tähelepanu, Sandra oli stiilipuhas. Samas, mõne artisti puhul nagu näiteks Chalice ja Köök oleks kostüümi surumine täielik kuritegu. Nende puhul töötab just nende oma toores sarm ja boheemlaslik lähenemine riietusse."

"Kostüüm peaks olema osa showst ja toetama kogu kontseptsiooni. Kindlasti sobib julge kostüüm Eurovisiooni formaadiga. Heaks eeskujuks võib näiteks tuua Madonna, Roisin Murphy, Kylie Minogue, Katy Perry, ja MIA - neil naistel on alati üllatused varuks! Sellisel puhul vaataksin isegi artisti, kelle muusika mind nii väga ei huvita."

Hetkel on Liisi päevad toimetusi täis, sest noor moekunstnik meisterdab Kuldnõela moegalale uut kollektsiooni. Lisaks kureerib ta koos Liisa Kiviga näitust "Kriis", mis saab avapaugu 27. veebruaril Rotermanni keskuse aatriumi galeriis.