Juba täna saavad korraldajad öelda, et detsembrikuus saab Rakveres näha ja kuulda selliseid bände nagu U.D.O., Mustasch, Dagoba ja Hatesphere.

Green Christmasi turundusjuht Martti Leetsar lubas, et seni kinnitatud viie bändiga festivali nimekiri veel kaugeltki ei piirdu. “Tõeliseid maiuspalasid on veel tulemas, selles võib kindel olla,” poetas Leetsar. Kokku astub Green Christmasi laval kahel päeval üles 15 bändi.

Leetsari sõnul said esimesed sooduspiletid, mis olid kättesaadavad vaid BEM Music Club liikmetele, otsa paari päevaga. “Sooduspileteid tuleb õnneks veel, aga ka nende arv on väga piiratud, seega tasub pilet juba varakult soetada,” rääkis ta.

Festivali üks peaesinejatest U.D.O., eesotsas selle legendaarse ninamehe Udo Dirkschneideriga, tähistab tänavu oma 20. sünnipäeva ning peomeeleolus jõuab bänd taas ka Eesti fänne hullutama. Seni 15 albumit üllitanud U.D.O. on praegu rohkem pauerit täis kui kunagi varem ja selle käegakatsutavaks tõestuseks on nende viimane kauamängiv “Mastercutor”, mis ilmus äsja kevadel.

Miljoneid albumeid müünud ning mitmel korral kuld- ja plaatinaplaadi vääriliseks tunnistatud Saksa edukaim popp-rokk bänd Liquido alustas oma karjääri 1996. aastal peadpööritava eduga. Nende esimene singel “Narcotic” muutus üleöö nii suureks hitiks, et maailma üks suurimaid plaadifirmasid Virgin Records võttis bändi koheselt enda hoole alla.

Mustaschi liikmetele ei lähe absoluutselt korda, mis on muusikas parasjagu trendikas, in või out. Nende jaoks on täiesti ükskõik, kas mingi riff on piisavalt moodsa kõlaga või mitte. Kui miski tundub hea, siis seda ta järelikult ka on. Ja Mustasch ON hea!

Pileteid festivalile Green Christmas saab osta alates 3. septembrist Piletilevist ja Statoili teenindusjaamadest üle Eesti. BEM Music Club liikmeil on võimalik broneerida www.bem.ee/club kaudu väga piiratud hulgal sooduspileteid.