"Täname ka sugulasi Sakust ja kõrtsi Põrgu, mis saatis meile nii karmi joogi, et see on 38 kraadi kange, meie hääles toimub muudatus," lubavad Juur ja Kivirähk.

"Nägime ära Soome suudluse. Olen Tallinnas näinud palju soome naisi, nad on jopedes ja pussakad. Ja hoiavad kinni oma koti lukust, et keegi nende eurosid ära ei varastaks," arutles Juurs.

Kivirähk lisas: "Tore, et Soome suudab panna välja ka naise, kes saab päevitada."

"Näide, kuidas mees tahab filosofeerida ja naised silitavad oma kubet. Kuhu see välja viib?" iseloomustas Kivirähk Belgia lauljat.

"Nüüd tuleb Eesti. Vaatame, kuidas Märt Avandi ja Ott Sepp suitsetavad lava taga."

"Seda ma nägin täna, et kõik eestlased hoidsid kokku. Täna 14 000 liibuvates riietes naist hoidsid nii kokku, et jooksid suures hoos mööda Pirita teed."

"Valgevene plika kleit oli liiga pikk," ohkasid saatejuhid.

Malta laulja ei meeldi Juurele: "Mis olend see on? Alles oli ilus naine laval. Nüüd on ahv."

"Vabandust, kes on see, kes laulab? Ma tahaks teleka kinni panna. Noh, nad lehvitavad juba. Mina igatahes vastu ei lehvita," ohkab Mart Juur.

"Venemaa on valinud imbuva loo taktika. Roosas kleidis naine, kellel pole tegu ega nägu. Ma ei tahaks nüüd solvata Venemaad..."

Saksamaa laul meenutab Juurele ja Kivirähile mõistagi Adolf Hitlerit: "Selle looga võib tulla palju pahandusi, nüüd lauldakse, et maailm peab kuuluma meile. Pikka aega ei juletud laulda Saksamaa hümnigi. 1939 aastal tundus Adolf Hitlerile ka, et asjad sujuvad. Ja sõja lõpus korraldaski Hitler eutanaasia kambri. Aga autojuht ei tahtnud tulla."

"Huvitav, kas see pätt, kes Evelin Ilvesel kätt ei surunud, on juba kätte saadud? Ma teen ettepaneku raiuda see käsi pätil maha ja viia Kadriorgu, et Evelin saaks seda kätelda."

"Eurovisioon on jõudnud tippu. Laulab peenikese häälega mees ja vaiba alt tulevad välja alasti mees ja naine, kes tantsivad. Kuhu edasi, Eurovisoon?"

"Mul on hea meel, et hipsterid on ka jõudnud Eurovisioonile," kommenteeris Juur Ungari lauljat.

Aserbaidžaani laulu ajal jääb Kivirähk mõtlikuks: "Nüüd on hakanud laulma järjekordne tolgus. Kas ma olen elus teinud midagi halba, et ma pean laupäeva õhtul istuma siin ja kuulama halbu laule?"

"No Kreeka on võtnud muidugi täiega! Kuus on lavale lubatud ja kuus ka laval on. Backstages on kindlasti ka nende naised ja lapsed."

"See on tänane päev. Makaron pannakse ülikonna sisse ja esineb. Sellel olevusel on kõrvad musta vaiku täis!" ohkab Mart Juur Itaalia lauljat. "Meenub Sopranod, kus üks prügikuninga poeg ostab oma lapsele koha, isa palkas talle stilisti, palkas helilooja ja seal ta laulab."

"Kas ma võin öelda, minge perse, iirlsed?" küsib Kivirähk Iirimaa esinemise ajal. "Mina olen viimane, kes seda sulle pahaks paneb!"

"Nii. Avatakse telefoniliinid ja hakake hääletama. Meie teeme pausi. Me laskume liftiga alla ja vaatame, kas see salapärane kast on kohal. Rohkem me ei täpsusta."

"Eesti pole ühtegi punkti kätte saanud ja Meelis Kaldalut pole ühtegi punkti pandud..."

"Me oleme konkurentsitult viimased.. Hetkel juhib Taani, kelle laul on täiesti mõttetu."

"Praegu on ikka olukord väga halb," ohkab Kivirähk pärast Rumeenia häälte kuulmist. "See on kadedus. Eesti on e-riik. Meil on parim rahandusminister."

Pärast Norra hääli, kui Eestil on ikka null punkti: "Kas me oleme ikka viimased? Oh issand küll. Aga samas viimalt poolt esimesed."

Juur: "Soome, kui me nüüd ka punkte ei saa, siis ma tapan ühe purjus soomlase ära. No näed. Kuus punkti tuligi."

"Noh. Läti. Siit võiks ka mõni punkt tulla. Me saime kümme punkti! Me oleme praegu Saksamaa taga ja see ongi meie koht."

"Sealt paistab üks isik," ohkab Juur. "See on Rolf Roosalu. Noh, Rolf, ütle nüüd midagi! Pane Euroopa paika."

"Mulle hakkab üha enam tunduma, et Taani võidab..."

"Nüüd jagab Taani ise ka punkte - mulle näib, et nad annavad endale ise ka punkte!"

"Inimesed, te võite hakkate voodeid tegema. Targemad inimesed mitte ainult ei tee voodit, vaid magavad juba. Minge magama," soovitavad saatejuhid pärast seda, kui Taani võit on juba kindel.

"Praegu ma hakkan mõtlema, et see suits oli ikka mage. Eks täna õhtu on järele mõtlemiseks. Süüdlased tunnevad häbi."