Hannese esimene päev tööl tähendas talle eelkõige oma ego allasurumist ja oludega leppimist. Maria rääkis Hannesele, miks ta kodunt ära jooksis. Maria ülestunnistus, et tema kasuisa on teda ära kasutanud, ehmatas Hannest.

Hannes üritas leppida ka Heleniga, kuid too ei tahtnud teda ära kuulata, kuna arvas, et Hannese suhted Mariaga on sobimatud. Ka Krista oli üllatunud, kuuldes, et Hannese juures elab noor neiu.
Helen kutsus endale Rasmuse külla ja sinna sattusid ootamatult ka Annika ja Tom. Õhtu lõppes kõigi üllatuseks sellega, et Tom tegi Rasmusele ettepaneku koostööd teha. Annika üritas mõista Tomi motiive. Rasmus kahtlustas, et Helen kasutab teda vaid Hannesele kätte maksmiseks ja pani Heleni ultimaatumi ette.

Marina hakkas Heleni firmas uusi intriige punuma, püüdes enda poole võita nii Dorat kui Reneed.

Sten ja Sääsk tegelesid pubi remondiga, mis viis ka esimeste konfliktideni. Sten tunnistas Sääsele, et tegelikult ta oleks tahtnudki Berliini jääda, aga tal sai raha otsa. Nädala lõpus avasid Sten ja Sääsk oma pubi.

Lembit oli valmis saanud oma valimisflaierid, mis talle suurt rõõmu valmistasid. Raul ja Betti suudlesid ning nende suhe võttis tõsisema suuna. Seda dramaatilisemalt mõjus Henri ootamatu tagasitulek.

Milliseks kujunevad Rauli ja Betti suhted pärast Henri tagasitulekut? Kas Hannesel õnnestub Helenile selgeks teha, et ta lihtsalt aitab Mariat? Kas Marinal õnnestub teisi firma töötajaid Heleni vastu mässama panna? Mida otsustab Rasmuse suhtes Helen? Kas Tom tõesti kavatseb Rasmusega koostööd teha? Milline skandaal raputab Lembitu poliitilist karjääri?