Tomi leidis Rasmuse arvutist dokumendid, mis heitsid Rasmusele halba varju. Enne materjalidega Hannese juurde minemist otsustas Tom veel tõestusmaterjali koguda. Tom pühendas oma plaani ka Annika, kes aitas tal Rasmuse tähelepanu kõrvale juhtida. Paul andis eneselegi teadmata tehnilist nõu Rasmuse arvutisse sisse murdmiseks.


Pärast läbikukkunud mässukatset Heleni firmas tormas Marina Steni juurde pubisse haavu lakkuma ja vandus Helenile kibedat kättemaksu. Marina uuris ka Miša käest, kuidas ta saaks firmas oma tahtmist kehtestada.


Heleni majja tuli elama Veronika vennatütar Johanna, kes pidi pealinnas paremasse kooli minema. Helen mäletas Johannat armsa väikese tüdrukuna ning Johanna bravuurikas käitumine valmistas talle tõelise üllatuse. Sten otsustas omaette elama minna.


Uue kollektsiooni tutvustamiseks palkas Helen oma firmasse tööle uue fotograafi, kelleks osutus Lenka.


Rasmusest sai Uusperede majas tihe ent salajane külaline. Pärast mitmeid öiseid ringihiilimisi jäi Rasmus Henrile vahele. Henrile ei meeldinud ema suhted Rasmusega.


Betti ja Henri suhted paranesid, ent siis ilmus välja Raul, kes ähvardas Bettile rääkida Henri ja Lenka koos veedetud ööst.


Liis otsustas tõsiselt Cristy isa otsingutega tegelema hakata? Kuidas suhtuvad Rasmuse ja Heleni suhetesse teised pereliikmed? Kas Heleni firmasse on lõpuks saabunud rahulikumad ajad? Kuidas arenevad Liisi ja Cristy isaotsingud? Kellest saab Johanna uus vaenlane? Millise lahenduse saavad Maria probleemid? Kas Tomil õnnestub Rasmuse eest oma tegevust varjata? Mida arvab Tomi spionaažist Hannes?