Hannes ja Tom tegid Karuneemest saadud fotodelt huvitava avastuse ning otsustasid välja uurida, kes on Rasmuse salapärane tuttav. Hannes ütles Rasmusele, et on tema jälile jõudnud. Tom pildistas Rasmuse ja Aleksandri kohtumist. Viimases hädas pöördus Hannes politseinik Laine Soo poole, et uurida välja, kellega Aleksandri näol tegu on. Hannes rääkis oma avastustest ka Helenile, kuid Helen ei võtnud teda endiselt kuulda. Pärast Hannesega kohtumist koju jõudes olid siiski kahtlused Heleni hinge pugenud.

Marina korraldatud moesõu osutus edukaks. Marina teatas Helenile, et võtab firmas juhtimise enda kätte. Helen üritas talle vastu hakata, ent sai peagi aru, et tal ei ole võimalik seda teha. Rasmus üritas Helenit lohutada. Pärast firma ülevõtmist Marina poolt hakkas ka Karola Reneele nõudmisi esitama. Sirje kuulis pealt, mida Marina temast tegelikult arvab ning kartis, et teda pole nüüd firmas enam vaja.

Johanna kahetses oma tegu ja üritas Bettiga ära leppida. Johanna hakkas suhtlema uue klassiõega, kes ei meeldi Kristole.

Liis nimetas Cristy väiteid, et Pauli ja Cristy vahel võis midagi olla, naeruväärseteks.

Kas Helen lepib Lenkaga? Mida peab Hannes selleks tegema, et veenda Helenit Rasmuse tegudes? Milliseid radikaalseid muudatusi kavandab firmas Marina? Kas Liis saab teada, mis juhtus Cristy ja Pauli vahel? Millise plaaniga tulevad lagedale Betti ja Raul?