20. eluaastate alguses prantsuse lauljatar-kitarrist-helilooja võitis publiku südamed juba teise loo ajal, mil liikus rahva seas kitarriga soleerides ringi. Lauljatari loomulik olek ja võimas hääl koostöös bändiliikmete tohutu energia ja omavahelise keemiaga tekitasid saalis positiivse funk-muusika plahvatuse. Publik ei hoidnud kiitvate huilgete ning jalgade trampimisega tagasi, ringi vaadates oli näha vaid naeratusi, puusanõkse, sõrmenipse ja käteplakse.

Publiku kontserdimuljed kirjutasid üles Minna Sild ja Anu Leisner.

Merili (26), muusikaõpetaja ning ettevõtja: Tänane kontsert tõestas mulle, et andekusel ei ole piire. Haprast lauljannast peegeldus meeletu jõud ja kogu bändi energia oli juba alates esimestest lugudest saalis olevatele inimestele suunatud. Ja publik oli nagu vaha – sulas! Minu jaoks oli kõik paigas. P.S. Bändi kitarrist läks kindlalt seksikate muusikute edetabelit juhtima!

Katrin, Liina, Aigor ja Kurmet, rõõmsad kontserdinautijad (muljetavad läbisegi): Ohohoohohoo! (Pane see kirja, kui võimalik!) See oli parim jazzikontsert mu elus, tõeliselt lahe! Mul oli eelarvamus, et see esineja ei lähe mulle peale peale, kuna ta on prantslane, väga noor ja tundmatu. Aga eksisin! Ta pani rahva esimest taktist alates kaasa elama. Huvitav, milline artist ta veel kahekümne aasta pärast on? Tal on kõik loomulikult olemas, ta ei pea eputama. See oli päris muusika! Tüdruk oskab publikuga suhelda. Nüüd on tal neli uut fänni!

Kalle (51), arhitekt: Mulle meeldisid kitarrisoolod rohkem kui laul! Kontsert jäi minu jaoks natukene üheülbaliseks.

Janno (33), DJ: Ma pole tükk aega näinud kedagi nii siira rõõmuga esinemas. Väga meeldis!

Margus (31), insener: Teadsin Nina Attali kohta vähe, kuid tema võimas ja ilus hääl haaras mind otsekohe, kui ta lavale astus. Ise veel nii habras ja noor neiu! Bändi lavaenergia oli tuntav kuni garderoobini. Tore oli vaadata, kuidas daamid vanuses 55+ istumast tantsuplatsile suundusid. Veidike kriipis kõrva lugude lihtsameelsus, kuid tulenevalt laulja vanusest on see andestatav.

Tanel Padar, laulja: Tavaliselt on bändis mõni liige, kes jääb silma, sest ei sulandu teistega kokku – vahet pole, kas jazz-, rokk- või bluusibändis. Aga täna seda ei olnud! Kokkumäng oli väga lahe, lood ka. Mulle pakkusid rohkem pinget tuttavad lood, need, mida YouTube's juba varem olin kuulanud. Jälgisin, mismoodi nad live’il kõlavad.

Kristi (25), disainer: Bändi keemia laval oli väga hea. Kui saksofonimängija ja laulja esimest korda imeväikse sünkroonis liigutuse tegid, oli see muljet avaldav – nagu tajuksid nad teineteist tõepoolest nii hästi. Hiljem oli muidugi näha, et neil on koreograafia läbi mõeldud. Nina Attalil on palju suure lava vibe’i, ta oskas suurepäraselt publikut kaasata, kõik oli õigeaegselt ajastatud. Väga palju oli huumorit, mulle meeldis, mis nad lilledega tegid, see tuli nii kiirelt ja spontaanselt.

Katrin-Merili Poom (21), lauljanna G. Otsa muusikakoolist: Ülivõrdes hea, ma pole Eestis vist ühelgi nii võimsa energiaga kontserdil viibinud. Nii pisike tüdruk ja nii võimas hääl!

Liina Rätsep (26), lauljanna G. Otsa muusikakoolist: Uskumatult andekas laulja, ta jättis kordades võimsama mulje, kui lootsin. Ja kui hästi ta kitarri mängis! Tema energia ja bändi suhtlus olid väga head. Mulle meeldis lugu, mis ta tegi ainult kitarriga, olin seda varem kuulnud.

Kristina Paškevicius (41), tantsuõpetaja: Kontsert meeldis kohe väga-väga, oli ootamatult hea. Teinekord tuled ootusteta ja saad sellise üllatuse! Tantsisime tõesti mõnuga ja südamest kaasa. Nina on noor esineja, nii habras, aga samas võimas ja naiselik. Bänd oli väga hea feeling’u ja huumorimeelega, see, kuidas nad lõpus lilledest tiivad selga kasvatasid, oli väga lahe! Kogu asi oli perfecto, koostöö bändi ja publikuga toimis, bänd küttis rahvast ja vastupidi. Publiku ja esineja vahel tekkis andmise ja saamise moment. Kontserdi ajal tuli mulle mõte proovida mõnd hoogsamat lugu ka oma tantsutundides.

Silva Telvar, ettevõtja: Olin Nina Attali vaid Youtube’ist näinud ja selle põhjal tundus, et tuleb midagi head. Täna live’is oli ta veel parem, see oli eriline energia! Ta oskas väga hästi publikut kaasa haarata. Mulle meeldis ka tänane publik, kohal oli palju noori, nad olid liikuvad ja elasid muusikasse sisse.

Aare Karu (40): Super kontsert, see oli nagu seks, hea seks! Bluusikitarr oli väga huvitav.

Kertu Potisepp (37), meelelahutustöötaja: Hästi positiivse energiaga kontsert, hea tuju muusika. Kuulsin teda esmakordselt, aga praegu plaanin plaadi osta. Eriti meeldis lugu, mida Nina üksi esitas – „Freedom“. Imeilus esitus.