Eesti Päevalehe laupäevaleht LP on ideaalne kaaslane nädalavahetuse hommikukohvi kõrvale. LP kontsertsari, kus varem on Ott Lepland esitanud Frank Sinatra ja Kadri Voorand Adele´i hitte, annab järjekordse põhjuse leht koju tellida. Sest vaid tellijad saavad esimesena infot uute ürituste ja sellega kaasnevate eelisostu soodustuste kohta.

LP järjekordse kontserdi peakangelane Stig Rästa on muusik, laulukirjutaja, kitarrist, laulja ja produtsent. Ta on kirjutanud muusikat nii endale kui ka paljudele teistele Eesti staaridele. Stig Rästa esindas Eestit 2015. aasta Eurovisioni lauluvõistlusel, kus saavutas koos Elina Borniga 7. koha.

Tänavusel Eesti Laulul jõudis Stig esikolme sekka.

14. mail toimuval kontserdil esitab Stig Rästa Paul McCartney tuntuimaid ja mängitumaid hitte. Tema kõrval astuvad solistidena üles Oliver Kuusik, Silver Laas, noor lauljatar Emili Jürgens ja The Beatlesi suur austaja Ivo Linna.

McCartney on vaieldamatult popmuusika ajaloo üks edukaimaid heliloojaid. Kokku on maailma muusikatööstuse üks säravamaid tähti McCartney kirjutanud üle 50 laulu, mis on jõudnud paljudes riikides singlimüügi edetabelis esikohale ning üle 100 laulu, mis on jõudnud esikümnesse.

Tuntuimaid hitte nendest on võimalik Nordea kontserdimajas maikuus ka nautida.

LP tellijad said täna koos sooduskoodiga e-kirja, millega avaneb ostukeskkond Piletilevis. Ilus kingitus naistepäevaks nii endale, kaaslasele kui ka sõbrannale!

Telli LP lehed.ee/lp või küsi rohkem informatsiooni yritused@epl.ee

Kontserti korraldab Ekspress Meedia.