Muusikali sisuks on Argentiina presidendi Juan Peroni naise Eva Peroni elu, jutustatuna teise tuntud ajaloolise tegelase Che Guevara poolt. Eva Peroni ehk Evitat kehastab Maarja-Liis Ilus, teistes peaosades astuvad lavale Marko Matvere, Aivar Tommingas, Vaiko Eplik ja Anna Põldvee. „Evita“ lavastab Georg Malvius Rootsist, muusikajuht ja dirigent on Tarmo Leinatamm, kunstnik Ellen Cairns Šotimaalt, valguskunstnik Palle Palme Rootsist ning koreograaf Igor Barberic Horvaatiast. „Evitas“ on kaastegevad Vanemuise teatri ooperikoor, sümfooniaorkester, bänd ja balletirühm.

Novembrikuus esietenduv „Evita“ ei ole sama lavastus, mida Vanemuine mängis seitse aastat tagasi Tartu Raekoja platsil, vaid Georg Malviuse uus versioon sellest imekaunist muusikalist. Seda lavastust tehes tugineb Malvius „Evital“, mille ta tõi eelmisel aastal lavale Soomes Turu Rootsi Teatris ning mis pälvis Soome ja Rootsi ajakirjanduses palju kiidusõnu.

Vanemuise teater ja Solarise Keskus sõlmisid märtsi lõpus koostöölepingu, mille kohaselt toob Vanemuine igal aastal lavale kolm uuslavastust, mida saab etendada nii Tartus kui ka Tallinna uues saalis. Ennekõike näevad pealinna vaatajad senisest rohkem Vanemuise teatri muusika- ja lastelavastusi.

Piletid hinnaga 295-395 krooni on müügil TICKETPROs ning Piletilevi ja Piletipunkti kassades.