"Juba paar aastat on Eurovisioonil tavaks see, et kui nad on meie ideega tutvunud, siis proovivad nad oma inimestega meie lavalise numbri läbi. Saime Austriast esimese lavaproovi kätte. Graafika on väga hea! Sama tiim töötab selle peal, kes Bakuus ja Düssledorfis taustad tegid," on ta seekord rahul. Olgu võrdluseks öeldud, et Malmös toimunud Eurovisionil näiteks oli Birgiti esinemise proovide taustagraafika nii arusaamatu ja inetu, et Normet avaldas lootust, et need failid kustutakse igaveseks süsteemidest.

Siiski on sel aastal veidi ka asju kohendada vaja, et kõik veatu mitte ainult ei kõlaks, vaid ka näiks: "Režiiga tuleb veel vaeva näha, sest sel aastal on meie laulus väga selge jutustus, mistõttu tuleb seda näidata loogiliste etappidena, et lugu välja tuleks."

"Oleme nüüd ka ETV stuudios kaamerproove teinud ja tundub, et kõik sujub. Loomulikult tuleb uuel laval uuesti õppida end mugavalt tundma, aga selleks see pikk proovide periood Viinis ongi," sõnab mees, kes juba pühapäeval lendab Viini poole koos osaga delegatsioonist.

"Riietus pole sel aastal kuigi ekstravagantne, hoiame lihtsat joont - Stigil ülikond ja Elinal moodne, samuti tume jumpsuit. Nad näevad väga šikid ja coolid välja. Stilistiks on Triin Kullerkupp," täpsustab ta.