6.-8. augustini Pärnu rannas toimuva festivali nimistusse kuulub ühe tuntud tegijana ka Soome päritolu elektroonilise muusika produtsent ja dj-superstaar Darude. Kõige enam on ta tuntud oma 1996. aastal avaldatud megahiti "Sandstorm" poolest, mida on üle maailma raadiojaamades mängitud lugematuid kordi.

Darude pärisnimi on Ville Virtanen ning ta alustas oma karjääri amatöörmuusikuna, kasutades muusika tegemiseks oma PC arvuti tarkvara.

Algselt lihtsalt sõprade pidudel muusikat mänginud noormees avaldas 1996. aastal hiti "Sandstorm", mida saatis ülemaailmne edu.

Hiljuti sai Darudel aga pärast kaheksa aastast pausi valmis uus album, mille loodab avaldada juba selle aasta augustis.

Intervjuus Publikule rääkis ta, et on viimasel ajal töötanud oma uue albumi kallal, mis nüüd lõpuks valmis sai ning mille üle ta äärmiselt rõõmus on. Mees sõnas, et kõige lahedam muusika tegemise juures ongi see, et miski ei tule lõpuks nii välja nagu ette kujutasid, aga see ongi see paeluv osa muusika tegemise juures. "Üks inspiratsioonipuhang viib teiseni ja lõpptulemust on raske ette näha", sõnas Darude.

Lähiajal jätkab ta uue muusika tegemist ning ootab põnevusega ka juba augustis toimuvat Weekend Festivali, kus lubas mängida suurepärast muusikat, sealhulgas lugusid ka peagi ilmuvalt uuelt albumilt. Ta loodab oma konserdiga publikule pakkuda suurepärast energiat ja muusikaelamust, mis jääb kauaks meelde ning samuti tõi mees välja peamised märksõnad, mida ta ka ise publikult ootab. Nendeks olid "Sweat and smile"  ehk higi ja naeratused. Darude ütles, et armastab ise väga naeratada ning kontserdi andes kulub tal palju füüsilist energiat.

Weekend Festivalil soovib ta näha ka teisi DJ'sid ning mitte ainult kõige kuulsamaid nimesid, vaid ka vähemtuntumaid, kes on tõusvad tähed.

Darude ütles, et festivalid on suurepärane võimalus näha, mida teised muusikud teevad ning eelmisel aastal osales ta ka Tomorrowland festivalil, mis on üks maailma suurimaid elektroonilise muusika festivale maailmas.

Jääme põnevusega ootama Darude esinemist augustis!

Darude tegemistega saab end kursis hoida aadressil: https://soundcloud.com/darude