The Blinking Light tõusis Eesti muusikataevasse konkursi Noortebänd 2011 finaalis. Kuna bändi frontman Aleksander Seeman siirdus õpingutele USA-s anti viimane kontsert kodumaal möödunud aasta augustis. The Blinking Lightsi loomingus on tunda mõjutusi ansamblitelt Led Zeppelin, Audioslave, The Black Keys ja Nirvana. Trio keerab hard rockile juurde grungelikku vinti ja esitab oma loomingut pöörase impulsiivsusega. Bändi liveshow on kompromissitu adrenaliinilaks kõigile, kes peavad lugu vanakooli rockmuusika parimatest energiaväljadest.

Ansambli The Blinking Lights kitarrist-vokalist Aleksander Seeman lausus, et kuuldes pakkumisest olla Green Day kontserdi avajaks, ei uskunud ta alguses kuuldut. "Kui kuulsin meie managerilt võimalusest soojendada ühte oma lemmikbändidest Green Day, ei uskunud ma alguses oma kõrvu! Adrenaliin läks täiega lakke ja jalust võttis mõnusalt surisema. Vastus oli kiire ja selge – YESSS, absoluutselt, rock’n’roll," juubeldas Seeman. "Kuna olime poistega just otsimas võimalust kuidas bändiga suveks uuesti fännide ette tulla, siis see pakkumine oli lihtsalt nii õigeaegne ja nii ülicool. Eriti teeb siinkohal rõõmu, et vaatamata minu õpingutele USA-s, mistõttu pole bänd juba pea aasta kontserte andnud, oleme siiski verinoore bändina tõsistele promootoritele silma jäänud. See kõik on nii pagana äge, suured-suured kummardused! Teisipäeval on meie poolt oodata aastaga kogunenud energia plahvatumist. Olen seda hetke oodanud ja lausa unes näinud, fännid ei pea hetkegi kahtlema, me paneme kõik mängu.”

The Blinking Lights teeb 25. juunil lausa 2 kontserti esinedes peale Lauluväljakut ka kontserdi järelpeol Rock Cafes.

Piletid Green Day kontserdile hinnaga alates 45 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Sportlandi ja EMT klientidele on kontserdipiletid soodushinnaga.

Kontserti korraldab RL Entertainment Baltics Soomest. RL Entertainmenti tehtud tööde hulka kuuluvad Jennifer Lopez (Helsingis), Thirty Seconds To Mars (Tallinnas), Skrillex (Helsingis), David Guetta (Helsingis), Hurts (Helsingis), Pitbull (Helsingis), Adam Lambert (Helsingis), Deep Purple (Helsingis), Good Charlotte (Tallinnas), Sebastian Bach (Tallinnas).