Oma külalistele lubab Jaana pakkuda parimast parimat ja siit ka tema retseptid:

Esimene eelroog: Bruschettad avokaadokreemi ja krevettidega
Vaja läheb:
4-5 tk avokaadot
sidrun
2 tk küüslauguküün
1 tk valge sibul
krevetid
vähisabad
sool
pipar
pruun ciabatta

Valmistamine: Tükelda sibul, küüslauguküüned, avokaadod ning mikserda püreeks. Pigista segusse sidrunimahla ja maitsesta soola ja pipraga. Rösti ciabattaviilud. Määri avokaadokreem röstitud ciabattaviiludele ning kata krevettide ja vähisabadega. Maitsesta bruschettad vähese pipraga.

Teine eelroog: Kreemjas muskaatkõrvitsapüreesupp kookospiimaga
Vaja läheb:
1,5 kg muskaatkõrvitsat
4 küüslauguküünt
1 sibul
1 dl kuiva valge veini
1 dl köögiviljapuljongit
kookospiima
kõrvitsaseemneid
või
õli
sool
pipar

Valmistamine: Koori kõrvits ja haki kuubikuteks ning prae õli ja või segus pehmeks. Lisa hulka vein ja valmis keedetud puljong. Keeda kõrvitsat potis kaane all ca 20 minutit ning püreeri saumikseriga. Lisa potti kookospiim ja lase supp korraks keema. Maitsesta supp ja serveeri röstitud kõrvitsaseemnetega.

Pearoog: Merilest valge balsamico ja värske salatiga
Vaja läheb:
merilest
valge balsamico
või
sool
pipar
rukkola
kirsstomatid
õli
pruun balsomico

Valmistamine: Aseta merilesta fileed ahjuplaadile. Maitsesta kala soola, pipra ja valge balsamicoga ning lõika peale võikuubikud. Küpseta kala ahjus 15 minutit 180 kraadi juures. Salati valmistamiseks lõika kirsstomatid pooleks ja sega rukkolaga. Maitsesta salat pruuni balsamicoga, õli, soola ja pipraga. Serveeri salat koos merilestaga.

Magustoit: Šokolaadi fondant valge jäätisega
Vaja läheb:

5 muna
170 g või
100 g fariinisuhkur
4 spl jahu
300 g tume šokolaad
0,5 tl sool
mandlilaastud
külmutatud vaarikad
vaniljejäätis
piparmündi lehed
tume rumm

Valmistamine: Sulata või, lisa hulka šokolaaditükid ja suhkur. Eralda munavalged munakollastest. Lisa munakollastele läbi sõela jahu ning tunde järgi tumedat rummi. Vahusta teises kausis munavalged tugevaks vahuks ning maitsesta soolaga. Sega kokku šokolaadisegu ja munakollase segu. Viimasena tõsta munavalge vaht segule, sega vahtu alt üles. Jaga fondanti mass muffinivormidesse, kata pealt mandlilaastudega. Lükka igasse fondanti vaarikas ja küpseta koogikesi 200 kraadi juures 8 minutit (mitte rohkem, ega vähem). Serveeri fondant (muffinivormi seest mitte välja võtta) jäätise ja piparmündilehtedega.