Võtteperiood kestab kuni aprilli keskpaigani. Selle ajajooksul tuleb etteantud eelarvest lähtudes sisustada ära tühi korterikarp. Iga saade hindab osalejate tööd zhürii. Võistlus ei käi selle peale, kes paremini ehituskunsti oskab — iga team võib veel lisaks enda jõule kasutada professionaalseid abilisi. Peamine, mis võistluses kasuks tuleb on oma stiil ja huvitavate lahenduste leidmine.

Iga saate lõpus otsustab zhürii, kes on antud saate võitja. See, kes võidab, peab valima paari, kelle korteri eelarvest kantakse neile kui võitjatele saatejuhi poolt väljaöeldud rahasumma, mis võib kõikuda 5000 kroonist 50 000ni. Samuti peavad võitjad valima paari, kes seekord koristavad või majaümbrust hooldavad.

Kuigi tööd tuleb korteris teha paaril päeval nädalas on iga päev tegemist ettevalmistamisega, töö planeerimise ja oma paarilisega koos otsuste vastuvõtmisega.

Viimases saates otsustavad televaatajad hääletuse teel, kes neljast võistkonnast saab saate peaauhinna. Ülejäänud paarid on telemängu kaotanud.

--------
Saate meeskond:
Alari Kivisaar, saatejuht
Raivo Maripuu, rezhissöör
Kadriann Kibus, II rezhissöör
Ralf Siig, juhtoperaator
Rain Kelk, reporter/toimetaja
Uko Paasik, Qvara ehitusprojektijuht
Raoul Suvi, stsenarist/produtsent
Jaanus Saar, produtsent
Margus Talvik, montaazh ja kaamera
Tanel Peeters, Qvara esindaja/produtsent

Saate tootja: Starlite Agency Group OÜ