Marina otsustas Helenile koha kätte näidata ning sundida teda palkama veel üht abitöölist. Tal oli õnnestunud oma poole võita ka Dora ja Renee. Erakorralisel aktsionäride koosolekul tõmbas Helen aga Marina plaanil vaiba alt ära ning naeruvääristas Marinat teiste ees. Pärast võidukat koosolekut oli Helen ülemeelikus tujus ja käitus Rasmusega ootamatult julgelt.

Liis vihastas, et Cristy ei viitsi oma elulooraamatug piisavalt tööd teha. Pika pinnimise peale rääkis Cristy Liisile loo oma isast, mis, nagu hiljem selgus, oli vale.

Hannes sai kõne Maria emalt, kes ütles, et ootab tütart koju. Hannes otsustas nõu küsida ka Annikalt, kes lubas Mariaga rääkida, kui tüdruk peaks veel välja ilmuma. Maria tuligi tagasi Hannese juurde ja oli väga nadis seisukorras. Hannes sai teada, et Tom teeb Rasmusega Karuneemes koostööd. Tom varjas kõigi eest põhjuseid, miks ta Rasmuse juurde tööle läks, ent alustas ise samal ajal Rasmuse järel spioneerimisega.

Sten ja Sääsk otsustasid panna õla alla Lembitu kampaaniale. Peagi sattus Lembit aga oma poliitikukarjääri esimesse intriigi, mis lennutas ta kollase meedia lehekülgedele. Pärast seda otsustas Lembit oma poliitikukarjäärile kriipsu peale tõmmata.

Kas Hannesel õnnestub Mariat aidata? Mida otsustab Betti? Milliseks kujuneb elu firmas pärast Heleni triumfi? Mida teeb Marina? Kas Heleni on tõesti valinud Rasmuse? Mida õnnestub Tomil Rasmuse kohta teada saada? Kellest saab selle juures Tomi abiline? Kellest saab Uusperede kodu uus elanik?