Paljud ehk ei tea, et Tanel Padar on üks väheseid Eesti lauljaid, kes suudab väljutada ehedat hingekriipivat deltabluesi, mis kõnetab ka kõige südametumaid põlgureid ja võib asjasse pühendamatumais kergitada küsimuse, kas tegu on tõesti meie esirokkariga või hoopis tema Mississippi kallastelt külla sattunud teisikuga.

Tanel Padar Blues Band on eelkõige sõpruskonna ettevõtmine. Iga kontserdi repertuaar pannakse kokku eranditult lugudest, mis kõigile osalistele meeldivad. Üheskoos kaevatakse bluusi kullafondidest välja kõrgelt kalibreeritud palasid ning garneeritakse klassikat juurtetruu originaalloominguga. Lisaks Padarile astuvad sel korral lavale tuntud muusikud-bluusispetsid Raul Ukareda, Argo Toomel ja Rauno Pella ning erikülalisena Dramamama kitarrist Laur Joamets.

Raul Ukareda avab repertuaari valiku tagamaid: „Enamasti püsib meie fookus Chicago ja Texase bluusil, aga kompame ka souli ja funki. Mängime lugusid B. B. Kingi, Albert Collinsi jt repertuaarist, sekka pisut James Browni ja ka mõned omad lood. Ja Tanelil on kahtlemata seda erilist pingestatust ja karismat, mis hea bluusi laulmise juures hädavajalik on.“

Tanel Padar lisab lakooniliselt: "„Bluusist ei räägita, seda tehakse."

Uksed neljapäevasele Tanel Padar Blues Bandi kontserdile Von Krahli baaris avatakse kell 21.00. Pilet üritusele maksab esimesel tunnil 5 eurot, hiljem 7 eurot.