Üritusest: A.Live on üritustesari, mille taga seisavad muusikud Karl-Erik Taukar ja Ott Ojamaa. "Sinisilmad nagu me Otiga oleme, tegime täpselt sellise ürituse, kuhu meile endale minna meeldiks. Tahame pakkuda parimaid bände Tallinna vingeimal klubilaval ja seda kõike silmapaistvalt madala piletihinnaga," arvab asjast superstaarisaatest tuntuks saanud Karl-Erik Taukar.

Esinejatest: Tenfold Rabbit sai laiema publiku jaoks tuntuks Eesti Laulul looga "Oblivion", sel aastal võistleb bänd konkursil looga "Balance of Water and Stone", millele valmistati äsja ka muusikavideo. Elephants from Neptune on möödunud aastaga oma kuulderaadiust jõuliselt laiendanud, suvel soojendasid mehed lauluväljakul maailmakuulsat Red Hot Chili Peppers’it ja sügisel avaldatud esikalbum pälvis kuulajatelt ja kriitikutelt palju positiivset vastukaja. Mõlemad bändid olid selleaastasel EMA’l nomineeritud ka Aasta Ansambli tiitlile.

Uksed avatakse kell 22.00 ja vanusepiirang on 18 eluaastat, esimesel tunnil kõigile Facebookis üritusel osalejatele 2€ piletit.