Linna peale minek tähendab, et Mutant hakkab korra kuus toimuma mitte ainult Von Krahlis, vaid ka mujal sobilikes paikades, sealhulgas kinos Sõprus ja Telliskivi loomelinnak.

Norra diskosaadiku juhtimisel tantsisklev Mutant Disco algab 20. augusti õhtul juba kell 22:00, kui Sõpruse ekraanil linastub dokumentaalfilm legendaarsest briti muusikaprodutsendist Joe Meekist. Film "A Strange Story of Joe Meek"on valminud aastal 1991.

Tantsuöö lõpus – varastel hommikutundidel - vilgub aga Sõpruse kinolinal YouTube-disko, kus uue tehnoloogia põlvkonna "videodiskorid" valivad publiku rõõmustamiseks meeldivat huumorit ja ehmatavat muusikat.

Todd Terje on üks Norrast alguse saanud uue laine diskomuusika olulisemaid tegelasi Prins Thomase ning Lindströmi kõrval.
Ühtlasi on ta üks juhtfiguure viimasel kümnendil klubimuusikas õitsele löönud re-edit-kultuuris, kus DJ-d töötlevad käepäraste vahenditega vanu diskomuusika-klassikuid moodsa-kõlaliseks. Terje on muusikat välja antud ka nimede Tangoterje, Disco-Terje, Chuck Norris ja mitmete teiste alt.

Lisaks Todd Terjele mängivad tantsumuusikat ka Raul Saaremets, Rhythm Doctor ja Siim Nestor.