Mis toimus saalis otse-eetri pauside ajal?

Tihtipeale huvitab inimesi, mida tehakse saalis või stuudios otseülekannete vahele topitud reklaamipauside ajal. Väga tähtis roll on sellistel puhkudel publikuergutajal, kes näitab, millal istuda, seista, plaksutada või huilata. Samuti organiseerib ta masse juhul, kui keegi peaks otse-eetri ajal tahtma saalist või stuudiost lahkuda.

Eesti Muusikaauhindade publikuergutaja oli aga üks paras vigurvänt, kes nentis naudinguga, et rahvas ei tohi terve otse-eetri vältel saalist lahkuda ja palus kõigil muigega mõelda selle peale, kuidas tema saab lava taga rahulikult suitsu teha ja tualetis käia! Päris põnev lähenemine!

Publikuergutaja lamedad naljad võtsid kummalisi pöördeid

Lisaks intervjueeris tõelist tola kehastav härrasmees omavoliliselt kõiki saalis viibijaid ja tüütas esinejaid. Saatejuht Lenna Kuurmaa pani talle korra isegi eetri-tekstide lehega vastu pead. Lisaks ahistas ta Mihkel Raua kõrval istunud meigikunstnikku, küsides neiult paarituhande inimese ees: "Khmm, kas Mihkel on juba käe su põlvele pannud?"

Kui tolmuse pintsaku, higise otsaesise ja punaste räbaldunud jooksutossudega tüütu tegelane kõrvale jätta, oli saalisviibijail ilmselt väga põnev jälgida lava ümbertõstmist, kaamerameeste sagimist ning saatejuhtide ja esinejate näoilmeid ja emotsioone väljaspool otse-eetrit. Ning kes teab, äkki oli reklaamipauside vahel esinev kloun meelega sellise rolli kehastaja?

Lenna ja Mihkli lavakeemia polnud teeseldud

Tundus, et Lenna ja Mihkli hea kaameraesine läbisaamine pole mingi illusioon, sest head sõbrad ja bändikaaslased naljatlesid ja arutlesid etteastete üle elavalt ka vahepausidel. Ühtlasi jäi mulje, et mõlemad saatejuhid olid üsna häiritud Terminaatori esinemise ajal saalis vallandunud lärmakatest kahuritest, mis otse Mihkli ja Lenna nina all üürgama pistsid.

Üldiselt jäi saalisviibijatel kogu showst hea mulje, meeskond toimis suuremate viperusteta  ja professionaalselt, (kui välja arvata ühe kaameramehe tibatilluke komistus). Heliapsakaid oli minimaalselt ning ainsateks möödalaskmisteks loeti publiku hinnangul Inese ebamäärast 100 ruutmeetrist seelikusaba, Terminaatori tüütuid kahureid ja publikuergutaja ülemäärast pealetükkivust, olgu see siis näitemäng või mitte!

Kallis Publiku lugeja, kuidas Eesti Muusikaauhindade jagamine Sulle teleri vahendusel tundus?