Bändi liikmeid on lisaks Mariele kokku kolm ning kaks noormeest on "ülejooksikud" ansamblist The Blinking Lights, mis mäletatavasti rokkis nii Noortebändide konkursil, Tallinn Music Weekil kui erinevatel festivalidel. Kuulsate inimeste lastega bändi teha tundub olevat Karl Eerik Valkna ja Jan-Christopher Sooviku saatus, kuna nende endine bändikaaslane Aleksander Seeman on näitleja Sepo Seemani poeg, kes hetkel USAsse õppima siirdus. 

"Mulle meeldib teha vahelduseks Frankie Animali, sest see on võimalus teha niiöelda "ilusat" muusikat," muigab bassimees Jan-Christopher. "Muusikutel ongi vaja igasuguseid stiile mängida osata," arvab ta ja naerab, et vähemalt ei valuta kael pärast Frankie Animali esinemisi vihjates sellele, et The Blinking Lightsi esinemistel oli vaja väga palju pead raputada ja mööda lava ringi karata toim.

"Frankie Animali mõjutajad on peamiselt Bon Iver, Matt Corby...selline rahulikum muusika," tutvustavad pillimehed. "Me oleme koos olnud selle aasta kevadest ning esinemisi pole veel peaaegu üldse olnud, see on meie kolmas kuni viies kontsert," muigab kitarrist Jonas Kaarnamets. "Mariega on väga mõnus bändi teha, ta hääl on omapärane, väga lahe tüdruk on!" kinnitavad kõik kui ühest suust.

Kuulsa isa tütre enda sõnul on isa ja vend talle alati suureks toeks olnud ning nende varjust välja saamine pole eesmärk omaette. "Ma arvan, et ma saan sellest varsti välja ning esinemiskogemust on mul juba väiksest saadik, 2-3 aastaselt esinesin esimest korda Estonia kontserdisaalis," meenutab ta ja muigab, et tookord läksid kõik sõnad meelest ära ning ema olevat olnud väga närvis, tema aga rahulikult naeratanud.

Vaata videointervjuud ja Frankie Animali esinemist Viru Keskuses FIBITil: