Räpaselt hea pidu
Reedel saab meie kõigi jaoks alguse eepiline minek, sest Kinomajas alustab uus võimas peosari COME WITH US! Keskmes on prohvetlik, ülene, ulmeline kogemus. See tekitab tunde, et lased end vabaks, uneledes usaldavalt emalikus rüpes või tõttad julgelt edasi jõulise isaliku käe toetusel.
Eelnev jutt ei saabunud tühjast. Kinomaja katuse alla sõidab ekstravagantne, märatsev klubidehullutaja Fukkk Offf! Kodanikunimega Bastian Heerhorst on sündinud Hamburgi punaste laternate tänavatelt ehk "Die sündige Meile" või "räpaselt miililt" nagu rahvasuus kutsutakse. Sealt ka tema nurjatud rütmid.
Peaesinejat toetab terve plejaad kohaliku ilma kuumemaid rütmitegijaid.
Vaata infot ja tee proovikuulamist siit.

Pildista ja võistle
Laupäeval haara kaamera kätte ja tulista nii ekstreemselt kui vähegi suudad! Nimelt toimub Tartu Skatehallis pildistajate ja sõitjate bättel Siseka fotoshuut, mis kujutab endast päeva kus iga fotohuviline saab skatepargis proovida kätt ekstreemspordi pildistamisel.
Õhtuks esitatakse oma 2-3 parimat pilti, vaadatakse need koos suurel ekraanil läbi.
Eesti lumelauafilmi "Kus lumi on?" autor Roman "Vanaisa" Neimann kommenteerib, annab soovitusi, hindab. Selgitatakse välja parim pilt, mille autor ja pildil olev sõitja saavad korralikult auhinnatud.
Vaata lähemalt siit.

Suur muusikasündmus on käes!
Väheste eest on jäänud varjatuks teadmine, et sellel nädalavahetusel toimub Tallinn Music Week.
Ega TMW polegi midagi enamat kui pealinna muusikaelu kihama lööv Eesti ja Baltikumi ainus ulatuslik muusikatööstuse seminar-konverents ning suurim Eesti muusika festival!
TMW on ühtlasi Eesti muusika intensiivkursus, mis tutvustab ühe äärmiselt tihke nädalalõpu jooksul tähelepanuväärseimat ja omanäolisemat muusikat, mida meie koduvabariigis luuakse ja mängitakse. Õiglane on nimesid mitte nimetada, sest kõik hea ja soovitatav siia lihtsalt ära ei mahuks!
Vaata parem siit!

Vanakuradi kümme nägu
Nagu uuringus selgus, vajame hädasti vaimu valgustavaid suutäisi. Vastasel juhul võib järgmises Eesti inimarengu aruandes tölpluse juba meie kultuuri eripäraks nimetada.
Lahendus lihtne: väga sisukas filmiamps ootab sind Coca-Cola Plazas, kuhu on jõudnud filmirull nimega "10 viimast Vanapaganat".
Tegemist on Balti Filmi ja Meediakooli teise kursuse tudengite lühifilmide programmiga. Nende värsked lühifilmid põhinevad A.H Tammsaare romaanil "Põrgupõhja uus vanapagan".
Kas te olete valmis kõiksusse sulama? Kas inimene on patune, kus on lunastus, mis on õndsus? Sinu ette jõuavad kümme täiesti omanäolist ja eriilmelist lühifilmi. Osades Guido Kangur, Roman Baskin, Kristjan Sarv, Andres Mähar, Tõnu Mikiver, Pääru Oja jpt.
Uuri lähemalt siit.

Värvilist nädalavahetust!