Eesti parimad trummid ja bassid!
Reedel läheb klubis Korter väga kibedaks andmiseks! Madalate basside maavärin juhatab sisse edetabeli peo DNB PARIMAD 2009.
Nagu nimest aimata, kuulutatakse välja Eesti trummi ja bassi parimad ehk "kuldmunad".
Kuumaks õhtuks vajalikke helisid hakkavad looma Raadio 2 saadete Tramm ja Buss ning Tjuun In saatejuhid: Raul Saaremets, S.I.N, Qba, To-Sha, L.Eazy ning loomulikult võitjad! Kogu üritust hoiab rööbastel dr. Koit isiklikult.
Uuri siit.

Kvaliteetne Saksa must metall
Pühapäeval tõmbuvad tumedad pilved Tallinna kohal kokku ja must metall lööb mürinal sädemeid. Tapperisse saabub Nargaroth!
Saksa bänd on tuntust kogunud juba 11 aastat ning teada igale ennast tõsiselt võtvale black-metali fännile.
Et fännid heaolu šokist kaametena maha ei sajaks, teevad põrgu eelsoojenduse ära Läti kahurvägi Nycticorax ja Urskumug. Eestist aga annavad oma panuse epic black-metal'i bänd Bestia ning hiljuti demoplaadi välja andnud Viirastus.
Vaata lähemalt siit.

Talvine legendiõhtu
Kuidas mahuvad kaks legendi ühte õhtut jagama? Ürituse "Legendide õhtu" raames teevad Rock Cafe's just seda kaks Eesti muusika suurkuju - Apelsin ja Kukerpillid.
Need nimed ei vaja eriti tutvustamist, sest liialdamata võib öelda, et pea pooled igihaljastest hittidest on sündinud just mainitud bändide käe all. Kui "Sügistuuled", "Matkalaul", "Suured koerad, väiksed koerad" ja "Valge kajakas" ei tule tuttavad ette, siis on küll kusagil kaugel elatud!
Kaks aegumatut suurbändi vaid 125 raha eest! Vaata siit.

Turvaliselt lahingusse!
Esmakordselt kolib Soomest Tallinnasse selline asjalik filmifestival nagu DocPoint. Nagu nimigi viitab, sisaldab see endas dokumentaalfilme. Soomes juba kaheksa aastat toimunud festivali korraldajad püüavad endi sõnul edasi anda just seda, mis dokinduses kõige tähtsam - võimet ronida sõltumatu kaameraga otse probleemi keskpunkti ja anda sealt edasi haarav lahingureportaaž.
Vaimukaid, tugevaid ja mõtlemapanevaid filme võib turvaliselt nautida Artise ja Kumu saalides. Lisaks peod! Vaata lähemalt siit.

Värvilist nädalavahetust!